Napakat: Olipa mukava yllätys Elimäen kuntoradalla: Pitkäksi kasvanut heinä oli niitetty loppukesällä. Oli mukava kulkea hoidetulla polulla. Lämmin kiitos!

Kouvolassa suuri ongelma kun virkavastuuta ei ole! — Äly hoi Spies

Ja nää salarakkaat ja pettäjät luulee, ettei kukaan tiedä ja näe mitään. Monesti usea silmäpari tietää vaan ei petettävä.

Eipä Veturin 7-vuotissynttäreillä ilmaiskahvituksessa taaskaan oltu huomioitu keliaakikkoja, tämäkin on eräänlaista syrjintää. Keliaakikot on koko ajan kasvava ryhmä, tuntuisi hyvältä jos meidätkin huomioitaisiin.

On se vaan kumma, että aina kun Kouvolassa on joku pielessä, niin se on Kotkan vika? Lahjoitan ison peilin valtuuston kokoussaliin.

Tallipäälikkö Tommi älä lähde kilpalaulantaan.

Jos pitää olla kaikkea vain yksi, niin jaetaan ne. Jäähalli keskustaan, uimahalli Kuusaalle, lukio Elimäelle, sairaala Myllykoskelle, potkupallokenttä Valkealaan, pesäpallokenttä Inksaan jne.

Nuorten täytyy tulla työelämään ja ottaa valtaa pois vanhoilta kääkiltä. Vanhat eivät muuta arvojaan tai toimintatapojaan. Jos haluatte ympäristön itsellenne pelastaa, syrjäyttäkää kääkät.

Umpisurkea pomo ei kiitä eikä arvosta. Ketään. Vain hän itse kaiken tietää ja osaa. Mistä lie kumpuaa moinen ylenkatse ja ihmisviha?

Asuimme yli seitsemän vuotta päiväkodin vieressä. Ei häirinnyt lainkaan. Johtuneeko siitä, että kirkuivat suomeksi.

Tiedätkö sinä lomautuksia vaativa mitä se tarkoittaa. Oletko valmis hoitamaan lapset ,vanhukset,sairaat ym. siihen liittyvät työt, ruoka, puhtaus mm. itse. Kun henkilökuntaa ei ole. — Alle 2000e/kk

Taas opin uutta. Studio 123:n lehtikuvista kävi ilmi, että jo Downton Abbeyn aikoihin käytettiin pahvimukeja! Yleisö oli panostanut hienosti asuihin.

Tuleehan itärata halvemmaksi, jos rakennetaan vain puolet siitä, kuten Janne Sutela ehdotti (KS 14.9.). — Spectator

Vai lomautuksilla säästöjä — älyvapaa ajatus.

Jos henkilöstöä lomautetaan niin sittenhän vanhemmat joutuu mm. huolehtimaan omista lapsistaan — ei näytä enää onnistuvan.

Voisiko kaupunki tuoda bajamajan kaupungintalon puistoon, ettei nuorison tarvitsisi tehdä tarpeitaan seinän vierustoille? Haisee jo kadulle saakka.

Ei ihme, etteivät nuoret tee lapsia, jos asenne on kuin Valkealan kukkuramäkisten.

Kyllä vaihtaisin juopponaapurien älyttömät örinät lapsien normaaliääniin. Haudassa on hiljaista.

Veronmaksajana kysyn: mitä ihmeen porukkaa siellä opetusministeriössä ja opetushallituksessa on? Koulutus on kriisissä joka tasolla, johtuen huonoista ”uudistuksista”.

No nyt on hallitus ottamassa kovat keinot käyttöön yritystukien karsimisessa: matkailuautojen matalampi käyttövoimavero ehkä lopetetaan. Hah hah haa.

Helsinki sunnittelee tuottamatonta jätti-investointia: 1,4 miljardia euroa keskustatunneliin. Miksi Hki ei sen sijaan investoi ilmastonmuutokseen sopeutumiseen? Se olisi hyödyllistä.

Tässä maallikko ihmettelee postin toimintaa. Miksi piti alkaa kaikenlaisiin hömpötyksiin. Olisi kannattanut keskittyä asiaan, eli pelkästään postille kuuluviin asioihin!

Ote organisaatiosta: kulttuuripäällikkö, liikunta-ja kulttuurijohtaja, liikuntapäällikkö, liikuntapaikkapäällikkö, kirjastotoimenjohtaja, kirjastotoimen apulaisjohtaja, kirjastonjohtaja ym.