Napakat: Kuinka paljon maksaa kävelykadun lämmitys? Sekin raha säästötalkoisiin. – Pienistä puroista...

Kannustan kaupunginjohtajaa johtamaan Kouvolaa ulkopuolisen konsultin sijaan. – Asukas

Kouvolassa on edes keskusta. Espoossa ei sitäkään.

Nykyisessä hallituksessa ministerit sekoilee. Ehkä virkamieshallitus onnistuisi paremmin tässä taloudellisessa tilanteessa, jossa tarvitaan tietotaitoa? – JK

Mitä? Eikö muissa lajeissa tuetakaan aikuisten harrastusta? Tenniksessä kaupunki maksaa tilavuokra-avustusta maksullisesta kilpailutoiminnasta ja lajin harrastamisesta myös aikuisille.

Jos kaupunginjohto kantaisi vastuuta Kouvolan tulevaisuudesta voisivat virkamiehet luopua seuraavista lomarahoistaan ja työsuhteessa olevat puolikkaasta. – RP

Rumat betonipylväät ensin nurin Kuusankosken keskustasta, sitten vasta kansa voi edes keskustella uimahallin säilyttämisestä.

Ja nyt meiltä viedään matonpesupaikatkin. Tosi iso kuluerä kaupungille. Ensi kesänä pesetän matot pesulassa ja laitan laskun kaupungille...

Eipä tarvinnut ennen konsultteja Iitin talouden hoitamiseen. Eiköhän olisi parempi, jos annettaisiin koko huusholli konsulttiyhtiön hoitoon, jäisi monia turhia palkanmaksuja ja kokouspalkkoja maksamatta?

Miten voidaan verrata Puumalaa ja Kouvolaa? Ihan erilaiset keskustat ja palvelut.

Kouvolan viinitapahtumat sinne, missä ihmiset ovat eli keskustaan, jonne kaikilla kaupunkilaisilla on sama matka. Nyt piti mennä bussilla, kun tapahtumasta ei voi omalla autolla ajaa pois.

Voiko selittää maalaiselle, miten se palvelu on halvempaa, kun ensin ajaa 40 kilometriä omalla kustannuksella.

Jos ei talvikunnossapitoa, jalkakäytävät tukkeutuvat ja kansa siirtyy kulkemaan kadun reunaa– lapset, lastenvaunut, ikäihmiset, pyöräilijät, koirien ulkoiluttajat ja muut liikkujat. Missä turvallisuus?

Kimolan kanavarahoilla olisi uitu Haanojalla 10 vuotta. Sitten olisikin käsissä kelvoton uimahallin raato. Nyt saadaan toimiva kanava ja tuottavaa veneilybisnestä.

Hyi, ei muraalia Kouvolaan! Ihmeellistä puhetta vieläkin betonirakennuksista. Harvat kerrostalot kaupungeissa puuta. Rurik Wasastjernan mukaan täällä ei ole enempää betonia kuin yleensä kaupungeissa.

Ritva Sorvalin verratessa (KS 25.10.) Kouvolaa Puumalaan, mennään pahasti metsään. Puumalassa asukkaita on vähemmän, kun Kouvolan pienimmissä taajamissa. Niihin ja niiden palveluihin pitäisi ennemmin verrata. – Järki käteen nyt.

Järvien näkösyvyys on romahtanut viime vuosikymmeninä, kiitos turvetuotannon ja ojitusten, joissa ojavedet on ohjattu järviin ja jokiin. Miten korjataan?

Piia Kleimolakaan ei näköjään halua unohtaa betoni-sanaa Kouvolasta puhuttaessa.

Kuinka paljon maksaa kävelykadun lämmitys? Yksi lumeton katu kaupungissa on ankea. Sekin raha säästötalkoisiin. – Pienistä puroista...