Napakat: Vain lääkäri voi antaa lähetteen sukupuolitautitesteihin, ja jonotusaika pari viikkoa

Trollioikeisto vouhkaa ja hallitus hoitaa hommat.

Sukupuolitautitesteihin lähetettä pyydetty Katajaharjusta. Vain lääkäri voi antaa ja jonotusaika pari viikkoa. Kymsoten touhu kivikaudelta.

Voisiteko opetaa lapsianne, etteivät naurekelle ihmisille? Taas oli 2 poikaa jotka nauroivat Kuusaan Sokoksessa. Vanhemmat, voisitteko opetaa lapsillenne käytöstapoja?

Vai vielä 30km/h rajoituksia ja ajokieltoalueita lisää? Nyt alkaa riittää tuo kevyen liikenteen jumalointi. Pitääkö jo pyytää anteeksi autolla ajoa?

Kyllä nuo vanhat mersu-ukot vois jo luopua ajoistaan. Kouvola–Koria 55 mittarissa ja lippis syvällä päässä. Mummilta meinas palaa päreet.

Iso osa pyöräilijöistä ajaa miten sattuu. Huomio on älykännyn räpläämisessä ajon aikana tai ajetaan täysillä muusta liikenteestä piittaamatta.

Olishan ees yksi hyvä päätös valtuustolta pienentää riiteliöitten määrää.

Ei me saatu Poksissa mitään kiitosta covid-epidemian hoidossa missään muodossa, ei edes lakukiekkoa. Poksissa sentään infektiopäivystys ja koronaosastokin!

Ei tasa-arvoa Kymsotessa

Miksi joidenkin kiinteistövälittäjien myynti-ilmoituksissa mainitaan sijainti: Kouvola, keskusta, kun asunto sijaitseekin Kuusankoskella? Ei Kuusaa ole Kouvolan keskusta.

Sosiaalidemokraattien toimista on solidaarisuus suomalaisia kohtaan kaukana.

Tle

Kaaduin 22.7. Kallantiellä. Kiitokset naiselle ja miehelle! Autoitte minua ja odotitte ambulanssin tuloon asti! Hyvää kesän jatkoa molemmille!

SK

Joma–KPL-lähetys ns. monikamerastudiolähetys. Ruutu päättää milloin ja missä näitä tekee. On ollut myös Kouvolassa. Muut ns. fanikameralähetyksiä.

Keskusta kannustaa eläkeläisiä työntekoon alentamalla verotusta. Eikö maassa ole jo tarpeeksi työttömiä muutenkin? Eläkeläiset pysykööt poissa työeämästä.

Tuore eläkeläinen

Kiertävä jäteasema oli Kaipiaisissa 23.7. Täyttyvät kontit kertoivat tarpeesta. Kiitos asiantuntevalle ja auttamishaluiselle sekä ystävälliselle henkilökunnalle.

Yksi monista

Hei KV! Jos kaupassa ollessasi puhelimesi soi, niin riisutko silloin nämä näppärät ohuet hansikkaasi? Ja kuinka usein peset nämä käsineet?

Onko EU:n päämajan rakentaminen vielä kesken vai onko sen purkaminen jo alkanut?

Liikenteessä on tärkeintä että ajoneuvon kuljettajalla on päässä muutakin kuin korvat. Muuallakin kuin Tykkimäen rampeissa.

Muistathan "KV" desinfioida kädet ennen hansikkaiden pukemista ja sen jälkeen, kun riisut ne! Näin toimit oikein.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset