Napakat: Nuoret voisi osallistua ilmastotalkoisiin kieltäytymällä koulukyydeistä matkan ollessa alle 5 kilometriä

Mikä on, kun ei taidot riitä. Jukka Toijala kehiin!

Puolet kotisairaanhoidon ajasta menee raportin näppäilyyn.

Kodinhoitajat, kun menette asiakkaan luo, tervehtikää asiakkaan puolisoa ja olkaa ystävällisiä. Älkää olko ylpeitä ja älkää pahoittako mieltä.

Tämä aika edellyttää ihmisiltä henkistä vahvuutta ja tasapainoa. Kouluissa pitää opettaa mielen taitoja. Myös aikuisen kannattaa opetella tunteiden käsittelyä ja mielen hallintaa.

Onko sanomalehtien varhaisjakelukin muuttunut, kun lehti on alkanut tulla klo 8 mennessä täällä ”Mylsällä”? – Työssäkäyvä

Kyllä on ylimainostettu koko mustapukuinen nainen! Tulee mieleen ne keisarin uudet vaatteet. –Urmas H.

Korpivaaraa turha moittia mainostensa jakamisesta. Tilaisuus oli julkinen.

Keskusta ei ole vieläkään ymmärtänyt, että uusia maakuntia tai niille tehtäviä ei tule. – Spectator

Kumma, kun kaupungin talous muka kuralla, mutta on varaa työntekijöiden istua kahvilla tuntitolkulla. Eikö työ maistu? Sivusta seurannut

Etsin kansanedustajaehdokasta, en Kouvolan edustajaehdokasta. Löytyneekö?

Kouvola on Kymsoten suurin rahoittaja ja kaupungin budjetin suurin menoerä ja täältä matkustan korvalääkäriin Kotkaan? Kertokaa nyt ihmeessä, saadaanko uuteen Ratamoon erikoislääkäripalveluita?

Kouvola on menettänyt jotain oleellista ja ihanaa. Ja se on Pukimo sekä sen iloiset myyjät. Kaipaan teitä. – KL

Miten nuorten mielenterveyttä voi vahvistaa yläkouluissa? Kouvola voisi hankkia jokaiselle opettajalle Hyvän mielen koulu -käsikirjan. Ennaltaehkäisy on edullisinta.

Kerrostalossa asuminen on fyysisesti helppoa, henkisesti se voi olla helvettiä.

Tällä korkealla politiikan korruptiolla ja alhaisella viisaudella ei enää kannata suuria eikä pieniä huononnuksia yrittää! – Kongfutse

Onneksi en ole ottanut tatuointeja. Aineissa terveyshaittoja. C-hepatiitin voi myös saada tatuoinnin yhteydessä. Kaiken lisäksi: Ovat rumia. Mutta, elämä on riskejä täynnä.

Hyvä kirjoitus Mika Bymanilta, nyt tosiaan on kyykytyksen loputtava ja sopiminen otettava yhteiskuntamalliksi.

Viherkasvit kerrostalon porrashuoneen kukkahyllyllä eivät ole uskottava paloturvallisuusriski. Kasvit eivät synnytä myrkyllisiä palokaasuja kuten keinoaineet, joita on esim. kärryissä.

Ryhtiä ja rohkeutta kaupunginhallitus. Kouvolan hallinto on riisuttava vastaamaan taloutta ja palveluverkostoa. Sen kurittaminen saa loppua. – Talousmies

Kaunisnurmen 30 vuotta vanhan palvelukeskuksen purkutuomion yhteydessä olisi hyvä tietää: kuka oli arkkitehti, kuka rakensi ja kuka valvoi. Syylliset esiin.

Tilaisuus, missä Jussi Halla-aho oli ei ollut persujen vaalitilaisuus vaan avoin kaikille kuulijoille. Pekka Korpivaara poika onkii siellä missä kaloja on. Älkää olko kateellisia, kateus vie kalatkin vedestä.

On se hyvä, että Kouvola jossakin asiassa ykkönen, ainakin huumetilastossa. – Mummo

Kerrankin kun hyväluminen talvi, niin Inkeroinen–Myllykoski- kaasulinjan ladunhoito surkeassa jamassa, paljon pettyneitä hiihtäjiä päivästä toiseen.

Hei kansanedustajiksi hamuavat! Haluamme mielipiteenne toimenpide-ehdotuksin Kouvolan näkökulmasta maakunnan sote-ratkaisuihin ja koko Itä-Suomeen vaikuttavaan oikoratahankkeeseen. – Perhekunta

Pitää muistaa, että soten kanssa kaatui myös maku eli maakunnat. Hienoa, että säästyimme niiltä "keinotekoisilta hallintohimmeleiltä".

Valokuvaaja Moises Garibayn kuvat Kookoon peleistä ovat olleet hyvin onnistuneita ja hauskoja.

Vaalitentissä puhuttiin vähäpäästöisistä autoista, kuinka tärkeää se on. Maailmalla kulkee 20 jättitankkeria, jotka käyttävät raskasta polttoöljyäkin huonompaa ns. ongelmajätettä.

Kouvola huumekaupunki. Miten jätevesissä näkyvät esim. opioidipohjaiset kipulääkkeet, joita vanheneva väestö tarvitsee?

Voi hyssykät, ei yhtään hyvää ehdokasta Kouvolan alueella. Oma etu vaan kiinnostaa ehdokkaita ja iso fyrkka.

Kansanedustajaehdokkaat painostavat oppilaita lakkoon. Jo on aikoihin eletty.

Lapsilisät pois rikkailta! Ei ole mitään järkeä maksaa vastikkeettomia sosiaaliavustuksia hyvätuloisille!

En ymmärrä Kymsoten purkuideaa, mutta ihmettelen millä asiantuntemuksella Outi Kasurinen sanoo, että organisaation muutoksiin menee kaksi kolme vuotta. Ei saa mennä. - Ilkka

Kouvola oli aloitteellinen Kymsoten perustamisessa, kyllä. Ei se silti tarkoita, että ratkaisu olisi onnistunut. Ilmeisesti demarien, vihreiden ja persujen mielestä Kouvolassa ei parempaa tarvita.

Jyrki Lindbergiltä oli hyvä ja asiallinen kirjoitus (KS 14.3.).

Tilastokeskuksen väestöennusteessa: syntyvyys tällä menolla laskee 2030-luvulla. Suurimpia vaikuttajia ovat lasten kotihoidon tukien ja hoitovapaiden vähentäminen, sekä laittomat abortit.

Demareilla ja kokoomuksella ollut 10 vuotta laittaa Kouvola kuntoon. Pitäisiköhän tehdä johtopäätöksiä.

Sano uskonnon tyrkyttäjille, ettei sinulle saa julistaa. Ainakin yhden uskontokunnan tyrkyttäjät kuulemani mukaan lopettavat, vaikkei toimisikaan muille.

Nuoret voisi osallistua ilmastotalkoisiin kieltäytymällä koulukyydeistä matkan ollessa alle 5 kilometriä.

Kotkalaiset on käsittänyt ihan väärin kotouttamisen, kun yrittävät saada suomalaiset sopeutumaan maahanmuuttajien tapoihin, vrt. Burkinissa uimahalliin.

Kymijoen rantaan voi kuka tahansa mennä ihailemaan. Ei nyt sentään jokea myrkkyineen aleta siirtämään keskelle Pioneeripuistoa. Laiskuus huipussaan.

Lehdessä yhtenä päivänä varsin huumemyönteinen kirjoitus. Mutta asupa paikassa, missä huumehörhöt hiippailevat iltahämärissä talon nurkilla. Tunkeeko sisään vai tuleeko puukosta ulos mennessä?

Hieno Taikailta Taideruukin Pato Areenalla, kiitos nuori taikuri Elmo Huovila! Seuraavaa taikaklubia jo odotellaan!

Luetuimmat