Napakat: Miten vältytään ruuhkalta hälytyskohteessa, jossa on 20 yksikköä?

Eikö niitä natisevia ja nitiseviä lasten pihakeinuja voi rasvata!

Keinumismaratoneja päivittäin kuulevat!

Vanhojen kulttuurimaiden kalmistot esteettisiä vierailukohteita. (KS 14.6.) Lepolan matkalaukkukivien keskellä portin vastapäätä betoninen varastokoppi!

Barbariasta järkyttynyt

Kun hälytyskeskus lähettää kohteeseen 20 yksikköä, kuten Kausalassa, miten ne pääsevät kaikki kohteeseen? Ruuhkaa voi tulla, vai miten toiminta on järjestetty?

Monet kuljetusliikkeet ja taksit ovat hakeneet erilaisia tukia. Useilla on perusteena ollut putkijohtokoulutus? Mitähän tuo tarkoittaa ja mistä on nyt tullut tarve ko. kuljetuksiin? Mitä, mihin ja millä?

Oikeaa asiaa kirjoitit Harri Ojanperä alv:n alennuksesta. Ikävä kyllä Suomi ei ole Saksa. Meillä reseptinä näyttää olevan verojen ankaroittaminen.

Moision kartano lopettaa toimintansa. Olikohan yritys kuitenkin vielä tuen saajien joukossa? Toivottavasti ei kuitenkaan kehitystuen? Hieno paikka!

Kiitos Ilkka Hyvärinen KS 15.6. Näin se vaan menee ei riitä rahaa betonipylvääseen, kesäkukkiin eikä suihkulähteeseen joista olisi iloa kaikille. Kymi Ring, Kimolan kanava ja Iitintien turha risteysmuutos vievät kaikki rahat.

Nämä vieraskieliset nimet ei mene min jakeluu, mitä tarkoittaa esim. airbnb-toiminta? Nimi tuli esiin jutussa joka kertoi sunnuntaisesta tulipalosta Kausalassa.

Luin juuri, että kenttämestarilla on parempi palkka kuin lähihoitajalla. Lähihoitaja pitää kuitenkin vanhukset elossa ja vastaa heidän hengestään!

"Virasto havaitsi riista-aidan puutteet työmaan valmistumisen jälkeen". KS. Maksoi 17 miljoonaa! Eikö kukaan valvonut? Niin, kun ei ollut omasta pussista pois. Tai, sieltäkin. Verojen muodossa.

Satu Taiveahon mielipidekirjoitus henkisestä väkivallasta on lukemisen arvoinen.

Uusimmat uutiset