Napakat: Olipa ilo silmälle kauniisti hoidettu Haanojan puisto.

Työtä luovaa ilmastoelvytystä olisi kerrostaloyhtiöiden parkkipaikkojen muuttaminen latauskelpoisiksi.

Ei hallitukselta vain puhetta ja piiskaa

Keväällä maskit loppuivat kaupoista, ilmaisia maskeja haettu, nytkin niitä myös ostettu isot määrät, miksi niitä ei näy kasvoilla? Eivät ne paketissa auta ketään.

Syy kielivalintojen kapeutumiseen on pitkän matematiikan yliarvostus korkeakouluihin pyrittäessä.

Ihmettelen Miia Wittingin kirjoitusta. Kolme vuotta kaupunginhallituksessa ja Kymsoten tarkastuslautakunnan jäsen? Miksi et ole tehnyt mitään? No kuntavaalit lähestyy. Myös Kimolan kanavan Jaalan tyttö hyväksyy, vaikka rahaa palanut miljoonia!

Ihan totta hitonmoista hyyssäämistä. Maahanmuuttajat ensisijaisia Kouvolassakin. Kuinka moni kantasuomalainen nuori ajelee autolla sossun piikkiin. Pyörät ja vaatteet ihan viimeisen päälle samaan piikkiin. Asunnot jokaiselle oma. Kuka maksaa? No me veronmaksajat, samat, jotka huolehtivat myös omat lapsensa. Vähemmälläkin pärjää silloin, kun on pakko!

On kumma kun posti kulkee Kuusaalla maanantaisin kyl toiselle puolelle Valtakatua ja vasta ehkä keskiviikkona sit toiselle puolelle maanantain postit!

Totta Piia Kleimola.Taiteilijat tuovat rahaa kapakoille. Istutaan viinilasin ääressä silmät sikkurassa. Hoiputaan taksilla jonkun luokse. Näyttelijät ja toimittajat varsinkin, paitsi ei Kouvolan Sanomien. Olin vaa yötä, ei tapahtunu mitää.

boheemibarbi

Olipa ilo silmälle kauniisti hoidettu Haanojan puisto.

Jos 4-kanavan niin sanotut Hauskat kotivideot hauskuuttavat jotain, hänen täytyy olla täyttä ymmärrystä vailla jatkuva hymy suupielissään. Upea kanava, jokaiselle jotain.

Eikös ennen saanut sakot, jos kolariautoa ei korjattu viikossa pois?

Muistakaa autoilijat, kun puimuri kääntyy oikealle, sen perä täyttää hetkeksi ainakin koko kaistan. Eivät ajele tiellä piruuttaan.

Tiesitkö, että tupakansavulle altistuminen aikaistaa tyttöjen murrosikää? Kodeissa olisi hyvä tietää tämä uusi tutkimustulos.Se voi motivoida lopettamaan tupakanpolton.

Jaalan matonpesupaikan korjaus, 4 000 euroa, oli kaupungille liian suuri! Miljoonia heitetään sinne ja tonne – mitään väliä!

KS:ssa olleessa jutussa paljastettiin Kotkassa kotipaikan omaavan orkesterin Kouvolalta saama rahasiirto vajaa miljoona euroa. Jutussa vedottiin rahasumma per jokainen asukas olevan edullinen. Tulisi koettaa keksiä vähemmän naiivi peruste tälle tuhlaukselle.

JK

80-luku oli parasta aikaa, jota haikeudella muistelen. Aina pitää vain kehittyä, mutta kun kehitytään huonompaan suuntaan.

"Ei huono..." meinaan Open palkka, jos veroprosenttikin huimat 28 prosenttia. Etenkin, kun vielä saa ilmaiset sapuskat ja lomaa "vaivaiset" 16 vkoa vuodessa + arkipyhät.

Nyt opetusalan ammattilaiset haaveilevat uudesta jatkuvan oppimisen virastosta Helsinkiin. Kiitos ei lisää virastoja ja byrokratiaa! Kiitos, kyllä haluamme lisää resursseja kouluihimme tänne kuntiin.

Monet kiitokset Poksin päivystykselle. Hoito oli huolellista ja ystävällistä.

Mummeli

Suomen työllistämispolitiikka johtaa halpatyövoimaan. Yritysten ei tarvitse maksaa kuin minimipalkka jos "pakotetaan" ottamaan kaikki työ vastaan. (Tämä on paha uhkakuva, erot kasvaa)

Ensin THL:n Salminen väheksyy maskeja. Nyt jo koko tautia. Ihme vekkuli. Varhiala kuuluu samaan kerhoon. Suomessa tiedotukset ja suositukset ihan hajallaan. Kukaan ei kohta usko kehenkään eikä mihinkään. Historiaan kirjoitetaan sekavan surullinen tarina.

Toivottavasti loppuottelussa selkeäsanainen ja sanoja venyttämätön kuuluttaja, KPL.

Ei keskusta Hyvösen äärioikeistoa peesaamalla nouse. Kokoomuksen peesaushan sen romahdutti. Sitä paitsi persuja peesaa jo letka kokoomuslaisia ja kristilliset.

Uusimmat uutiset