Napakat: Jokainen laskuvarjohyppääjä voisi tykönään miettiä harrastuksensa ilmastovaikutuksia

Ympäristöaktivisti, kansalaisaktivisti, eläinaktivisti... Käyttehän myös töissä tai ette ainakaan nosta korvauksia ja tukia? – Työaktivisti

Kaupunki ei edelleenkään tavoittele hallinnosta säästöjä – esityslistan mukaan nolla euroa. Lapset ja nuoret ovat helppo saalis, uskomatonta!

Kylläpä on molemmilla kriisikunnilla Iitillä ja Kouvolalla varaa tukea jotain liikettä. Koulut sitten vain kiinni. On aikoihin eletty. – Veronmaksaja

Kyllä Kymsote on huonosti johdettu. Johto siellä pitää vaihtaa, eikä lääkäreitä laskea pihalle.

Kouvolan keskustan liikkeet menevät kiinni jo kello 17. Työläinen ei ehdi täten rahojaan ko. kauppoihin sijoittamaan. Herätkää yrittäjät myös.

Painostakaa kansanedustajiamme, jotta he vaikuttaisivat Amazonian tilanteeseen EU:n kauppasopimusten kautta! Lastemme elämää maapallolla on suojeltava!

Kaupungin johdon arvostuksessa rikkonaiset ja tarpeettomat betonipylväät ovat arvokkaammat kuin alle kaksivuotiaat lapset! Betonihelvetissä eletään!

Viime sunnuntaina oli Valkealan kirkkoherran virkaanasettajaiset, kirkko oli täynnä kansaa mutta tässä lehdessä ei ko tilaisuudesta kerrottu mitään?

KS:n juttusarjan perusteella porrasjuoksu sujuu hyvin nykyisillä rapuillakin. Silti hingutaan uusia rappuja hurjaan hintaan. Että sellaista säästötalkoilua.

Järjestäkää nyt joku mummodisko Kouvolaankin, että pääsisi rokkaamaan. Sitä odotellessa.

Kyllä ihmetellä täytyy tuota kitinää Utin laskuvarjolennoista. Annetaan lennellä edelleen ja pulinat pois.

Katsoin TV-uutisista uutta videopeliä. En ymmärtänyt mikä siinä viehättää. Opetetaan päättömästi kävelemään ja räiskimään pyssyllä.

Isoon joukkoon mahtuu hyvin monentasoisia yo-tuloksia, huipuista heikkoihin ja siltä väliltä. Siksi tilastoja on turha vertailla.

Hannu Hurrin kirjoitus (KS.18.8.) sopisi huoneen tauluksi jokaiseen kotiin! – AKS

Minäkin etsin taloa, jota ei ole pilattu "sisustusblogityylillä". Ja säilytetystä pihasta vanhoine puineen maksaisin tuhansia euroja enemmän, per puu.

Mökkiläiset häiriintyvät, jos lääkärihelikopteri tulee Kouvolaan. Utti tyhjäksi: leikkikööt sotaa Lappeenrannassa!

Kun seuraavan kerran harjaat koiraasi Mäkikylän matonpesupaikalla, siivoa ainakin isommat karvatupot siitä asfaltilta.

Jokainen laskuvarjohyppääjä voisi tykönään miettiä harrastuksensa ilmastovaikutuksia.

Ihana juttu mummodiskosta. Myös vanhoilla ja sairailla on oikeus osallistua elämään ja hauskanpitoon. Tippa tuli linssiin tuosta lauseesta. – Autistisen, kehitysvammaisen epileptikkopojan äiti