Napakat: Helsingissä ollaan realisteja— Autoilu ei lopu

Kiitos hornetpilotti, kiitos helikopteripilotti taituroinnista Kouvolan taivaalla! Komeaa katseltavaa ja kuultavaa.

Jos tuo KooKoo Hockeyn oy:n vuokrasopimuksen hinnan tarkistaminen 13 323 euroa pitää paikkansa, niin käytännössä tällä hetkellä KooKoo oy harjoittaa liiketoimintaa lähes ilmaisissa tiloissa.

Hyvä, että vaalitaan perinteitä. Pestoojumalanpalveluksessa piika puhui niin nopeasti, että selvää ei saanut tekstistä. Ei liene urakkahommaa... Hiljennä vauhtia.

Kopla! Oli miellyttävää seurata pronssiottelua, asiallisen kuuluttajan selostaessa. Voitto tuli ja yleisö osasi kannustaa, ilman " kättä yhteen"! Eihän me tyhmiä olla.

Kouvolan turvallisuus areena ok. Kannustava, innovation rokkaliput ja luennot Ok. Muista rullatuoli, rollaattori ja saattajat maksavat verot. Esteetön pääsy? Hissin avaus ei kuulu kenellekään.

Ei kannata yrittää sanakikkailla, jos taso alentuu toisen onnellisen perhetapahtuman ympärille. Verbaliikka on taiteenlaji, faktat faktoina.

Kiitos Matti Iivarinen, huikea pesäpallomies. Antoi kaikkena Koplan puolesta. Kaikkea hyvää! – ikuinen fani

Eikö virkavalta saa kuriin yhtä hurjastelijaa Eskolanmäentiellä? Jatkuva noin 100 km tunnissa -ajelu kauhistuttaa 30 km(h:n nopeusalueella. Mikä tässä mättää?

Minkähän takia kaupungin työntekijät pitäisi lomauttaa? Kyllä koko Kouvolan asukkaat joutavat maksumiehiksi, jos kerran ottaa pitää. – Ei onnistu

Olipa upeaa nähdä Kouvolan XAMK:n muotoilun opiskelijoiden huonekalunäyttely Habitaressa! Tulevaisuuden suunnittelijoita ja hyviä sellaisia! – Anni

Helsingissä ollaan realisteja. Autoilu ei lopu. Kouvolasta tunnin ”motari” on myös pian realismia. Tolpat nurin.

Kiitos KPL,hieno pronssiottelu. Selostaja oli kerrankin selkokielinen ja loistava.