Napakat: Kunhan Kymiring alkaa näkyä, niin Kouvola halkeaa kateuteen

Valkealassa isot koirat haukkuvat ja uhittelevat jalankulkijoita. Omistajat nauttivat oikein tilanteesta, eivätkä ajattele, että toiset kokevat tilanteen erittäin pelokkaaksi!

Ihminen se on maapallon suurin tuholainen ja saastuttaja, eivät eläimet.

Menkää hyvät ihmiset katsastamaan Alakylän luontopolku, aivan ihana nauttikaa, Kiitos rakentajille. – Täytyy mennä useammin

Viikolla Yle uutisoi valaisevasti nykyajan viestintäsalaisuuden loukkauksen muodoista. Kiitos

Hauskaa, että jotkut ajattelevat omaavansa niin hyvän musiikkimaun, että katsovat tarpeelliseksi viihdyttää koko Tornionmäkeä.

Voisiko uusi hallitus tai Sirpa Paatero vaikuttaa vielä postikonttorien sulkemiseen? Kolme postia koko Suomessa on naurettavaa!

Jokaöinen häirikkö myrkyttää taloyhtiötä! Kengät sanoo kopkopkop...

Hyvä Kouvolan päättäjä! Koeta tajuta, että veroraha ei ole mitään leikkirahaa, vaan minun työlläni ansaitsemaa. Hoida peruspalvelut kuntoon, ja lopeta hassaaminen.

Niin, siellä cityssä upeat istutukset. Täällä salomailla toivomme, että luonnonkukat, ilmaiset, saisivat kukkia teiden varsilla elokuun loppuun asti.

Kouvola yrittää saada konkurssinsa kuriin kurittamalla kouluja. Ei onnistu. Valta annettiin Kymsotelle Kotkaan. Siellä on rahat ja valta. Turha itkeä, kun pissat on housuissa. Kouvola on kumileimasin.

Kun soittaa kaupungin pomolle jostain asiasta, hän tarjoaa, että kuuluisiko asia jollekin toiselle sektorille. Tähän ne päivät kuluu, ja siitä tietää että pomoja on liikaa. Hyvä Jouko Leppänen.

Kun rahaa tuntuu olevan, niin rakennetaan monitoimihalli, uusi teatteri ja kirjasto. — Repe

Hyvin perusteltu Sanna Niemelä. Näin asia oli. Muutama vuosi sitten Elimäen koulun kohdalla tuottoa tuli näistä oppilaista.

Kunhan Kymiring alkaa näkyä, niin Kouvola halkeaa kateuteen. Nyt haukutaan suu vaahdossa

Rakennusvalvonnan mukaan hirsirivitaloon ei saa tehdä hirsinurkkia, koska tämä muistuttaa mökkiä! Oikeastiko? Miksi mökki saa näyttää asuintalolta?

Luetuimmat