Napakat: Kaksikin porrasta on kaupungin organisaatiossa liikaa — Hanskilantien suojatien saarekkeet ja maalaukset eivät ole sattuneet kohdakkain

Eihän Pohjois-Karjalassa sijaitsevan Neekerisaaren nimeä saa vaihtaa. Niinkuin esim. Neekerinsuukoille kävi. Mitäs pahaa nimissä on.

Jokainen koulun aikuinen, joka katsoo lapsen kiusaamista sivusta puuttumatta siihen, on yhtä syyllinen lapsen henkiseen pahoinpitelyyn kuin kiusaaja.

KooKoon valmennustiimiin kuuluu maailmanmestari ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Miksi KooKoon maalivahtien otteet ovat todella haparoivia huippuvalmentajasta huolimatta? – Kausikorttilainen

Kaksikin porrasta on kaupungin organisaatiossa liikaa. Esim. Hanskilantien suojatiet. Saarekkeet ja maalaukset eivät ole sattuneet kohdakkain

Ratamohankkeen torppaajat ja muut Kouvolan terveydenhuollon romuttajat riitelevät nyt kiivaasti keskustelupalstoilla siitä, kenen syytä nykyinen katastrofi on. Jep jep.

Onnittelut iittiläisille. Päijät-Hämeen terkkari Akuutti 24 odotusaika 8—9 tuntia. Vain vettä tarjolla.

Tuliko maksupalveludirektiivi korjaamaan jonkin olemassaolevan ongelman? Olivatko paperilistat ongelma Suomessa? Vai onko kyse turhasta sääntelystä?

Greta Thunberg on onnistunut saamaan median täysin mukaansa. Hänestä tulee valitettavasti mieleen entisaikojen hovien narrit.

Henkilökohtaisesti en usko maakunnan energiayhtiöiden haluun edistää energiansäästöä.