Napakat: Mikä kumma on, kun Myllykoskella alkukesästä katkotut ruusu- ja koristepensaiden kuivat oksat ovat edelleen rumentamassa maisemaa, osa jopa kulkuväylillä?

Tyhjentävätkö varkaat postin siniset ja oranssit laatikot? Ei ole posti mennyt perille eikä paketit. Kirjeet ja laskut ovat hävinneet.

Kinnon maksaman selvityksen mukaan Kimolan kanavassa olisi noin 1 000 venekuntaa/kesä. Maksajahan saa juuri sellaisia arvioita, mitä haluaa. Tarpeeksi suuret ilmaiset arvosetelit voisivat houkuttaa veneilijät kerran visiitille Voikkaalle.

Kouvola tukee koripallojoukkuetta 45 000 eurolla. Nyt sitä vaan ostellaan maailmalta uusia pelaajia. Ammattiurheilu pitää lailla kieltää.

Poliisilta ovat mopot karanneet käsistä. Siltä vaikuttaa, kun mopoilijat kaahaavat teloen itsenään ja pitäen naapuruston hereillä. Ymmärrän poikia, en poliisia.

Vaari vm -37

Olen itsekin joskus huomannut, ettei konsertissa osata olla hiljaa. Olen menossa Reijo Taipaleen muistokonserttiin syyskuussa. Toivottavasti siellä yleisö osaa olla hiljaa ja kuunnella.

Koronavapaa alue Koskenrannassa. Siellä ei pöpöt tartu. Eikä muuten noudateta Tennisliiton suosituksiakaan käsidesistä, käsienpesusta, saippuasta, hanskoista, etäisyyksistä jne...

Olen onnellinen Zuckerbergin puolesta, kun hänen omaisuutensa on nyt 100 miljardia dollaria. En kadehdi. Hän on sen rehellisellä työllä ansainnut. Paljon on tehnyt työtä, hyvä Mark!

Voisko noille mopoilijoille tehä jotain Kuusankoskella. Ne ajelee ihan huviksee Valtakadulla illalla myöhään. Vanhemmat, avaimet pois tai menee soitto ja kuva poliisille. Viritetyillä mopoilla ajellaan.

Kouvolan malli. Jossain pakkolunastetaan maata, Kouvola pakkolunastuttaa maata. Kirstu kun on tyhjä, niin kaikkee sitä keksitään.

Kouvolalain

Mikä kumma on, kun Myllykoskella alkukesästä katkotut ruusu- ja koristepensaiden kuivat oksat ovat edelleen rumentamassa maisemaa, osa jopa kulkuväylillä?

Onhan se hienompaa sanoa "maistella olutta" kuin "kitata olutta". Suurin osa maistelijoista ryyppää olutta, että tulee känniin. Nähty on.

Urpo Ummeljoelta