Napakat: Olisiko jo aika pitää ne ristiäiset tälle niin sanotulle Kouvolalle. Kuilut vois ainakin hiukan umpeutua. Nimi vois olla vaikka Kymenkoski.

Myykää vain kaikki tuottavat firmat ruotsalaisille. Kyllä he osaavat soluttajansa tuoda hallintoneuvostoihin.

SmL

Keskustassa asumisen ihanuuksiin kuuluu joskus kovatkin äänet, mutta liika on liikaa, jos usein äänten hillitsemiseen tarvitaan pari poliisipartiota ja sairasauto!

Miten on mahdollista? Lähimaksu, maksu ei mene läpi, kassa pyytää näyttämään korttia uudelleen. Tulee yksi kuitti, maksu mennyt kuitenkin tililtä kahteen kertaan. Vasta tiliotteesta näkee tämän. Mistä haetaan hyvitys? Kaupasta vai pankista?

Lapsettomat 30 ikäiset koiraperheet: Tiedättekö, että nuo koirat eivät teidän eläkkeitänne maksa. Ette kai ole uskossa, että maksamanne eläkemaksut säilyvät teille. Ne käytetään nykyisien eläkeläisten eläkkeisiin. Lapsenne, jos niitä on, kustantavat teidän eläkkeenne, koiranne eivät sitä tee!

Tämä kuntaliitoskaupunki ei pysy nykyajassa kiinni. Valtuustojen ja hallituksen johtopaikoilla istuu porukka joka ei tajua, missä mennään, tai mihin ollaan menossa. Vanha teollisuus katoaa ympäriltämme ja uuden päälle ei ymmärrystä. Herätkää jo. Kymijoki virtaa entistä puhtaampana ja kaupunki täynnä tyhjiä kämppiä.

SmL

Olisiko jo aika pitää ne ristiäiset tälle niin sanotulle Kouvolalle. Kuilut vois ainakin hiukan umpeutua. Nimi vois olla vaikka Kymenkoski.

Vaari vaan

Kylhän se nyt viimein on nähty, et kuntaliitost ei ois pitänt tehä. Nyt jäis pois turha nokittelu eri seutukuntien välil.

Valkialain

Niin, mopoillahan saa ajaa ihan huvikseen. Ja myös yöllä.

Kiitos Tykkimäen saunalle. Lauantaina oli kiva istua terassilla, nauttia hienosta ilmasta ja dj:n hyvästä suomalaisesta musiikista.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut