Napakat: Miksi rakentaa uusi uimahalli, kun Korialla on jo valmis, hyväkulkuinen ja käyttökelpoinen halli?

Kouvolan harmaata ilmettä irvistellään jo TV:ssä, hupiohjelmassa. Betonikylä ei herätä intohimoja, kun junalla pääsee ohi.

Kouvola, luvattoman rakentamisen mekka! Taloon voi rakennuttaa lisätilaa ihan ilman mitään lupia.

Kyllä harmittaa, voihin laitetaan valmistuksessa vettä niin paljon, et pannulla roiskii pitkin hellaa. Ainakin tarjous voissa.

Kokki

Kysyn samaa mitä joku aikaisemmin: Miksei taksikuskeilla ole kasvomaskeja?

Nyt ryhtykää Kouvolan päättäjät tositoimiin koronan leviämisen suhteen!

Voisiko joku kertoa, ovatko uimahalli, RRT-kuivasatama ja itäradan suunnittelu lakisääteisiä velvollisuuksia? Kun maaseudulle halutaan palveluita verorahojen vastikkeeksi, niin kaupungilta vastataan: Ei käy, ei ole lakisääteinen velvollisuus.

Joku on ehkä jäteasemalle vienyt Scalextric-radan. Olisit nyt vienyt kaikki perille asti, ettei osia ole tien varrella.

Kouvolaa ei voi kutsua ainakaan kulttuuriystävälliseksi. Kymi Sinfoniettaa ei haluta avustaa ja nyt taiteen osuus Ratamosta jäi budjetoimatta. Kouvolan negatiivinen maine vaan kasvaa.

Hyvä kun tuli normaaliaika! Sai sen tunnin takaisin mikä keväällä menetettiin. Ja mitä nää ihmisee siitä "valoisasta" tunnista! Kun Lapissa, oli kello mitä tahansa, niin on talvella yönpäivän kanssa pimeää, ja kesällä aurinko paistaa koko vuorokauden! Ja ihmiset ovat onnellisia! Niin täällä jostain tunnista kitistään.

Kiitos sinulle, joka teit muistutuksen Sarkolan puiden kaatamisista ym. Moni on samaa mieltä kanssasi! Älkää runnelko koko Sarkolaa!

Vaadin, että päiväkodin henkilökunta käyttää myös maskeja, jos kerta meidän vanhempienkin täytyy pitää. Hekin voivat tartuttaa koronaa.

Kuusankosken keskustaan infulenssarokotuspiste. Tiheään asuttu alue. Ei tarvi ottaa sisään kerrala esim. 10 asiakasta. Ja vaihtuvuus on nopeaa. Ulkona taanoin labraankin jonotettiin. Ajanvaraus "syö" jo parin pistäjän työpäivät hukkaan!

Maskit

Minun tiedoista ei ainakan tarvi maksaa sillinkiäkään, niissä ei ole "päätä eikä häntää"! Saati että olisin psykoterapiassa käynyt!

Nyt kaikki joukolla ravintolaan, yökerhoihin ja muihin niin ihaniin kulttuuritapahtumiin. Niihin ei nimittäin enää kohta pääse, sillä tälle alueelle astuvat voimaan tiukat sulkurajoitukset, koska täällä ei osata elää pelkkien suositusten nojalla. Hyvä niin, koska korona-aika on ihmisen parasta aikaa. Hiljentyä ja tutkailla itseään. Olla yksin. Ilman uskonnollista hapatusta.

Tietomurtojako, vai mistä on kysymys? Kohde vain on täysin väärä, vai peitetäänkö tämän varjolla nyt jotakin muuta, koska tämä herättää huomiota. Tässä ei ole kyse edes rahasta, vaan jonkinasteen testaus koko yhteiskunnan suuresta kyperongelmasta.

Käsittämätöntä tämä Pien-Liikkalantien kohtelu! Kaupungin hoidossa ollut, kaupungin päällystämä ja nyt risa tie sysätään tien varren asukkaiden vastuulle!

Jos infektiolääkärikin sanoo ettei käsidesi auta koronaa vastaan, miksi sitä läträtään joka puolella?

Lisää kansaivälistä väriä ja kulttuuria Kouvolaan. Kansaivälisyys on tulevaisuutta jos vielä ehditään kokea se? Hyvä Kouvola.

Upeaa, Liina Heikkinen! Lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja nyt myös haastattelu sunnuntai-illan tv-ohjelmassa. Toivottavasti kaupunkikin on muistanut huomioida nuorta lahjakasta valokuvaajaamme.

Ihailija

Kouvolalla ei ole varaa taiteeseen Ratamo-keskuksessa. Taidealojen työllistäminen ei nähtävästi kelpaa työllistämiseksi. Oikeampaa työllistämistä on sen sijaan vaikka soranajo RRT-hiekkakentälle. Onnea meille!

Saisiko Pien-Liikkalan tielle suunnittelurahaa 500 000?

Taapero lobbaa ja nimiä adressiin kerätään kovalla tohinalla ratahankkeen puolesta etelässä, Tässä väännössä Kouvolan rooli on todella keskeinen ettei taas jäädä hopealle. Syytä pitää se kirkkaana mielessä.

Miksi Kouvolassa ei ravintola Betonyn tapaan olla avoimia altistuksista, esim. kauppakeskus Veturi?

Panostakaa LUTin menetelmään muuntaa tehtaan savu polttoaineeksi. Muumimammakin esitteli turhaan huippuidean kehitysmaaeurolotosta. Ajetaan saavutuksiamme.

Jaalassa on myös päiväkoti, koulu ja kirjasto. Ne toimivat hyvin yhteen. Luonto lähellä myös näiden tarpeisiin.

Nyt kun niitä vanhuksia siirretään niin katsokaapa miten sijoitetaan mahdollisemman kauas omaisista. Eivät käy usein kurkkimassa miten hoidetaan.

Montakohan kertaa kaupunginjohtaja on käynyt Jaalan palvelukeskuksessa? Ei järkeä ehdotuksessa lopettaa toimintaa siellä! Jaalalaisetkin maksavat veroja!

Suomessa EI ole sananvapautta, eikä Suomella ole sananvapautta! Kun näin "yksinkertainen" asia kuin kesäajasta luopuminen pitää kysyä suuremmilta tahoilta?

Kymsotelta ei löydy influenssarokoteinfoa riskiryhmille. Kävin Mehiläisessä, 36€.

Miksi rakentaa uusi uimahalli, kun Korialla on jo valmis, hyväkulkuinen ja käyttökelpoinen halli?

Niin se meni herne nenään tai jonnekin muualle teatterijuntilla. Kyllä minulle sopii, että maksat sponsorien, ei kaupungin, tukeman hinnan teatteri- tai konserttilipusta.

Ei taia Kouvolan asuntojen ylemistö olla perillä pyykinpesusta. Jokunen aika talo jossa paljon pesijöitä sai uuden koneen, mutta asetuksista laitettu kiinteä säästöohjelma. Joten täysi konekin ottaa kauhalisen vettä, pyörii tovin huuhtelu? Edelisen moskat jää.

Haloo!

Ovatko persut löytäneet jonkun uuden mallin hyvinvointivaltion rahoitukseen, jos ei verovaroilla?

Empivä äänestäjä

Lukijalta hyvä kirjoitus Kouvolan taloudenpidosta, äänestäkää niitä, jotka uskaltavat purkaa raskaat rakenteet, muutoin verot nousee ja palvelut supistuu. Helminen ja Nyberg=veronkorotus.

Arvelet rokotuspaikkaasi. Kävin jo monisairaana rokotuttamassa itseni yksityisellä toimenpidemaksun hinnalla. Ettei flunssa ehtisi yllättää.

Mummo riskiryhmästä

Luetuimmat