Napakat: Koronalainat pitää käyttää tärkeisiin palveluihin ja investointeihin

Jättimäiset koronalainat, joita valtio nyt ottaa ja joita lapsemme joutuvat maksamaan pois, pitää käyttää tärkeisiin palveluihin ja investointeihin, ei esim. pankkien rahoittamiseen.

Korona-aika erottelee oikean- ja näennäistyön tekijät. Kotonaan läppäriään näpyttävät kuormittavat normaalioloissa turhaan ilmastoa ja maanteitä.

Mistä numeroista Mitä kuuluu -puhelut tulevat? Opastamme vanhuksia olemaan vastaamatta tuntemattomiin numeroihin.

Ihana nakkeliuutinen! Nautitaan kauniista luonnosta lähellämme. Aurinkoisia kevätpäiviä. =)

Hallituksen lupaama koronavirustiedote ei löytänyt meille. Sekö olikin mainos? Postihan kulkisi joka kotiin.

79 v. mummo Voikkaalta

On hyvä, että kaupunginjohtajalla on mielipide asiaan, jolla toimii. Vaikeuksia olisi, jos täytyisi täytyisi toimia pelkästään puolueiden ohjeiden varassa.

Eipä tämä epidemia hetkauta rikkaita täällä. Ruokaa kotiovelle ja heti maasta pako, kun ohi.

Suomi ei tervehdy taloudessaan, jos sama meno jatkuu kuin ennen koronaa. Omaisuutensa sijoittajat saa verohelpotuksia, kansa ei. Miksi? Yksikään puolue ei voi tietää tulevaa 10 vuoden aikaa. Toimikaa sovussa ja yhdessä. Ei haukkuen.

Eiköhän Marita Toikan jokapäiväinen ilkeämielinen haukkuminen Napakoissa jo riitä! Annetaan työrauha!

Ripa

Tuoreet pullat, leivät ym. aamuseitsemäksi myös kauppaan jos sinne vanhojen sillon pitää mennä. Vai onko tarkotus eläkeläisille tuputtaa ne kuivat.

Paljonko väestöä olikaan Sippolan kylällä, jotta miten iso pytinki pitää rakentaa. Kirkko jokaiselleko.

Joko olisi aika lisätä rekrytointipalveluosaamista valtion ja kuntien henkilöiden palkaamisessa. HVK:ssa ei ollut hankinta- eikä ostojen ammattilaisia! Onko siellä pelkkiä poliittisia osaajia?

SmL

Koronan riskiryhmään kuuluvat myös tupakoitsijat ja reilusti ylipainoiset, he saavat helpommin vaikean tautimuodon koska keuhkojen kapasiteetti on heikentynyt.

Kyllä siellä lenkillä väistellä täytyy muutenkin – rinnakkain kulkevia koirantaluttajia, pyöräilijöitä – turvavälin pitämistä varten kuin koronan vuoksi!

Käymme joskus Kellomäen mäkkärillä ja syömme autossa. Lopuksi keräämme roskat autossa pussiin ja viemme lähimpään roskikseen. Mitään ei heitetä ulos. Hyvin on toiminut vuosia ja toimii edelleen. Helppoa, kannattaa kokeilla.