Napakat: Eikö taksikuskeilla ole salassapitovelvollisuutta?

Postinjakajalla huono päivä 1. elokuuta, ei sentään 1. huhtikuuta. Viiteen eri osoitteeseen menevät kirjeet jaettiin yhteen postilaatikkoon Kouvolassa. Yhden kirjeen postinumero ja kaupunki oli Keuruu.

Rautaako rajalle, kun 200 miljoonaa afrikkalaista lähtee tulemaan EU:hun? Näin kysyi Antti Rinne (sd.) Jussi Halla-Aholta (ps.) vaalitentissä. Rajatko sitten auki, Rinne?

Kiitokset upeasta Tirvan Kesäteatterista ja tangohuumasta! - Mia

Skansen ei ole konsertti, joten eipäs sotketa puuroja ja vellejä.

Hyvä Yle, ei ole keskustelua se, kun juontaja esittää vastattavaksi mustavalkoiseen kysymykseensä kyllä vai ei. Vieläpä tinkaa sitä! Pitkät jaaritukset voi toki lopettaa pian, samoin menneen morkkaamisen.

Eikö toimittajien koulutuksessa anneta oppia käyttäytymiseen? Nuori toimittaja sinuttelee radiossa Puolusvoimiemme komentajaa. Tämäkin instituution esimies kyllä ansaitsee julkisessa mediassa teitittelyä.

Jos ei pysty kaupunkialueella 5 km/h alle rajoituksen ajavan takana ajamaan hermojaan menettämättä, olisi jätettävä auto kotiin. Rattimiehet eivät kaahaa.

Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua. Lopeta huutaminen. Katso peiliin. Mieti ja ota jo lopultakin itse vastuu käyttäytymisestäsi!

KPL pelasi Jäämeren turnausta toimittajan mukaan. Eikö toimittaja tiedä, missä Jäämeri on?

Miksi monista harrastuksista on tullut kalliita? Väitän, että osin kuntien rahapulan ja ahneuden vuoksi. Salivuoroista joutuu maksamaan kovia vuokria.

Ilmastonmuutos on totta! On lämmennyt, jopa +14:stä!

Suomi on idioottien maa! Venäjä helpottaa viisumikäytäntöään ja palkkioksi tästä Suomi kiristää, alkaa vaatia tiliotteita ja matkareittejä! Vain täysin idiootit toimivat näin.

Autoni nopeusmittari on tarkastettu ja näyttää ihan todellista oikeaa nopeutta. Aina 1 km/h yli rajoituksen, silti ohittavia kaahareita riittää jonoksi!

Poluilla rälläävät pyöräilijät sentään näkevät ympärilleen ja osaavat pitää "lemmikeistään" kiinni, toisin kun napit korvilla luuria räpläävät koirantaluttajat. - Sienestäjä

Eikö taksikuskeilla ole salassapitovelvollisuutta? Ei enää uskalla puhua mitään kyydin aikana, kuin korkeintaan säästä. Jutut leviävät pitkin kyliä.

Pohjolatorin kirppis lauantaina oli myyjänä järkyttävä kokemus. Tyhjiä myyntiruutuja tori tulvillaan ja jos laittoi tavaroitaan viereiselle tyhjälle ruudulle, niin seuraa tuplamaksu.

Uusimmat uutiset