Napakat: Ensin ollaan huolissaan lasten ja nuorten liikkumattomuudesta, sitten lakkautetaan puolet Kouvolan luistelupaikoista!

En luota Kymsoteen työnantajana, en myöskään luota asiakkaana.

Ekumenia, siunaus vai kirous? Mitä hyötyä olla muodollisesti kirkkokuntien yhtä, jos kuuliaisuus Jumalan sanalle puuttuu?

MS

Onkohan Fasel saanut jollekin tilille rahaa Lukasenkalta? Tai lupauksen, että rahaa tulee myöhemmin, kunhan kohu laimenee. Miten muuten on ymmärrettävissä halu järjestää kisat Valko-Venäjällä?

Kaikki Ratamon vaiheita vähääkään seuranneet tietävät hyvin tämän tunnetun kuusaalaisen jarrumiesporukan. Ilman heitä Ratamo olisi jo toiminnassa.

Peurat kulkeneet umpihankeen tekemiäni latuja pitkin ja kakanneetkin niille. Minne voin valittaa?

Herrat Helsingin haluavat, että uusimaalaiset rokotetaan ennen muuta Suomea, koska siellä on eniten tartuntoja. Ideaa ei kannata hehkuttaa Euroopalle. Joutuvat logiikallaan odottamaan piikkiä aika kauan.

On se nyt kumma kun itärajalta lasketaan läpi kaikki koronalingot, taas huimat 13 tartuntaa Kouvolassa, osa keikkatyöläisiltä Venäjältä ja Virosta.

Kyllä on sähkönsiirto järkyttävän kallista.

Tilastoista: hautauksia on paljon, koska ikäluokat suuret. Vauvojen ikäluokka pieni, siksi kasteita vähän. Diakonia voisi jalkautua, nyt ovat työhuoneissaan kaukana ihmisistä.

Voiko pitemmän päälle älyllisesti toimia niin, että Kymenlaakson suurimmasta kaupungista potilasvirtaa pompotetaan takseilla edestakaisin alueen laidalle pienempään Kotkaan. Hoitohenkilöstönkin kanta Kotkasta on kovin kriittinen.

Jk

Suomen ei kannata puuttua vieraan vallan asioihin, on se itä tai länsi.

Ok

Miten Suomi ja maailma pelastuu, kun rautateillä on ruvettu käyttämään vanhoja virolaisia dieselvetureita?

Ensin ollaan huolissaan lasten ja nuorten liikkumattomuudesta, sitten lakkautetaan puolet Kouvolan luistelupaikoista! Pienet korttelikentät kunniaan.

Sairaalaksi kutsutaan paikkaa jossa on leikkaustoimintaa. Ratamo on uusi painos Marjoniemestä.

Sinä 5km/h alinopeutta ajava ja kaikki muut kypärä päässä autoilevat, käyttäkää edes vakionopeudensäädintä ajaessanne, sillä saataisiin liikenteestä jokseenkin sujuvampaa.

Nyt olis tutkivalle journalistille työsarkaa. Tutkikaa kuinka paljon kuluja ja ilmastopäästöjä aiheuttaa tämä jatkuva liikenne Pohjois-Kymenlaaksosta Kotkan sairaalaan. Kymsote ei tietenkään asiaa tutki, koska paljastuvat tulokset eivät ole pelkästään vähemmän mairittelevia, vaan suorastaan karmeaa luettavaa.

Mitä tulee mieleen sanoista "yhteiskunnan elätti"? Tietenkin yhteinen "osakeyhtiöorkesterimme" Kymi Sinfonietta. Mitä muuta tulee mieleen? Kuntien tuki, vuokratuki, valtion tuki... hyvin tuettua jatkoa toivottavat veronmaksajat.

Elimäen terveyspalvelut säilyvät ja lisääntyvät kertoo Kymsote. Korian taajaman eli nukkumalähiön kaikkia terveyspalveluita eikä muitakaan palveluita avata enää. Puustellin uimahalli on suljettu ym. Kannattikohan vuonna 2007 kerätä 1 500 nimeä tätä hetkeä ja tulevaisuutta varten?

MJ

Ennen kuntopoluille tehtiin vain kapea perinteinen latu, jolla ei voinut kävellä. Myöhemmin on alettu ajaa leveä luisteluhiihdon baana, jolle kävelijät ovat tulleet. Ovatko ongelman syynä siis hiihtäjät vai kävelijät?

Onkohan Kouvolan aurauskaluston kuljettajien ammattitaito vajonnut olemattomiin, kun kadut ovat yhtä täristävää nimismiehenkiharaa?

Autoilija

Kuultu on, että jossain myymälöissä vielä asiakaspalvelijoita, joilla ei maskia tai visiiriä. Pelkkä roiskesuoja ei riitä, jos poistuu sen takaa etsimään asiakkaalle tuotetta. Vastuutonta. Eikä roiskesuoja riitä muutenkaan. Ryhtiliike tarpeen. Myös asiakkaille. Turha väittää: ei minussa tautia ole. Ei voi tietää.

Älkää mistään murehtiko, katsokaa taivaan lintuja, sanoo itse Vapahtaja. Ja minä jatkan, katsokaa miten kaunis ja ihana on talven lumi. Saahan ihmispoloinen olla iloinenkin ja kiittää Luojaansa.

M-R S

Pidetään Jarpalle peukkuja, että onnistuu tässä projektissa paremmin kuin aiemmassa 8 vuoden pestissä. Ja saadaan pitkäaikaistyöttömille töitä.

Pääministeri Marin on sitä mieltä, että Venäjä on demokratia. Aivanko vakavissaan sitä ollaan?

Spectator