Napakat: Kysyyköhän kuusaalainen Ratamokeskuksen valmistuttua tuttavaltaan: "Olitsiä sual?"

Persujen ajamat ratkaisut ovat sadan vuoden takaa.

Tuo leijonien ja lampaiden antaminen on jo aikansa elänyttä. Kannustaa pitää, ei lyttäillä.

Huvittaa vähän seurata miten jotkut eivät käsitä, että eivät norjalaiset hiihtäjät ole yli-ihmisiä, vaikka siltä alkaa näyttää suoritusten valossa. Huulivoiteita tulisi muidenkin käyttää, kun siitä kerran on apua.

JK

Kymsoten vanhuspuolen sosiaalityössä työntekijät tekevät useita kotikäyntejä päivässä. Lisäksi auttavat esim. lääkärikäynneillä. Asiakkaat ovat kotona asuvia henkilöitä jotka liikkuvat vapaasti haluamallaan tavalla. Koronariskit isot puolin ja toisin. Kaikki osapuolet rokottamatta, eikä edes tietoa rokotuksista.

Ei ole mitään itäratapäätöstä. On olemassa linjaus jonka perusteella perustetaan suunnitteluyhtiö mahdollisia tulevaisuuden ratatarpeita varten

Koulu- ja museohankkeet. Perustetaan työryhmä. Jäseninä ainakin Helminen (sd.), Nyberg (sd.) ja Jokiranta (kesk.).

Mihin perustuu arvio uuden luontomuseon kävijämääristä? Harva museo valtakunnallisestikaan ylittää 100t maksanutta. Katsokaa edes Kymenlaakson nykyisten museoiden kävijämääriä, haloo...

Kärkihanke

Turha sitä on lehdessä valittaa syrjinnästä, kun herra rakennus on 50 vuotta rakentanut niitä nurkista tuulettuvia asuntoja.

Älkää hehkuttako Paulaa ja Villeä itäradasta. Vasta sen jälkeen kehut , kun saavat Kouvola–Kotka-välisen tien kuntoon. Tärkeysjärjestys olla pitää. Tuota tietä meidän on pakko käyttää. Kiitos poliitikkojen.

Marin antoi selkeästi ymmärtää, että presidentin pitäisi olla häneen useammin yhteydessä ulkopoliittisissa kysymyksissä, eikä hänen presidenttiin? Voihan nenä! Mikä se marssijärjestys taas olikaan?

Kyllä ne takavalottomat autot katoaa pian liikenteestä. Poliisi ei vaan ehdi vielä puuttua asiaan, koska se jahtaa juuri takavalottomia pyöriä.

Kysyyköhän kuusaalainen Ratamokeskuksen valmistuttua tuttavaltaan: "Olitsiä sual?"

Murre

Mikä Kouvolaa vaivaa? Toikalla vaikeuksia yhteistyössä, valtuusto ja hallitus käytösongelmia, Kvl:n vesi kriisissä ja opistossa johto itsevaltaista.