Napakat: Ihmisillä on mahdollisuus valita, mihin rantaan menevät uimaan. Koirille ja hevosille sallittuja, turvallisia rantoja ei niin vain löydy

Kiitos Kuusankosken Studio 123 siitä, että ovenne ovat auki ja esitykset pyörivät. Hetken salissa istuessamme tuntui, että elämä on jälleen normaalia. Käykää ihmiset kannattamassa elokuvatoimintaa. Autetaan, jos voidaan. Yhdessä.

Koulujen alkuun reilu 5 viikkoa, sitä ennen lomat ja lomautus. Miten opettajat ehtivät suunnitella lukukauden alun + tulevan jatkolomautuksen? Armahtakaa etenkin pienet koululaiset ja perukaa opettajien lomautus, kiitos.

Voikun tietäisi vetääkö Sirén vielä kasarmin kierroksia ja milloin?

Persut ja äärikristilliset sotkevat asiat tahallaan. Suomessa ovat rasismi ja syrjintä kielletyt, ei hallituksen arvostelu kuten oikeistopopulistisissa heidän mallimaissaan, joissa media ja oikeuslaitos on otettu hallitusten komentoon.

Miksi menet lapsinesi rannalle, jossa tiedät eläinten uittamisen olevan sallittua? Oma häpeäsi.

Jos eläinten uittaminen on sallittua edes yhdellä rannalla niin ihminen menee sinne uimaan ihan omalla vastuulla. Niitä vain ihmisille tarkoitettuja uimarantoja on kyllä yllin kyllin tarjolla muuallakin.

Ihmisillä on mahdollisuus valita, mihin rantaan menevät uimaan. Koirille ja hevosille sallittuja, turvallisia rantoja ei niin vain löydy.

Kyllä, olen niin sivistymätön, että puolustan eläinten oikeutta päästä vilvoittelemaan järveen. Maanomistaja sallii, sinä et?

Kiitos naiselle ja miehelle, jotka tehokkaasti autoitte minua polkupyöräni kanssa CityTeboilin pihalla.

Treffit

Oli asiallinen kannanotto "Kuka puolustaa kristittyjä", KS 6.7. Ihmetelty hiljaisuutta kirkossamme, ei rukouksissakaan mainita.

Asuntomessualueen asukkaat tuskin käyttäisivät kunnallisia terveyspalveluja. Heille on työterveys ja yksityiset lääkäriasemat.

Toivotaan, ettei baari-ikäisille nuorille tule koronaa, muuten ollaan kusessa kaikki. Terasseilla ja baarijonoissa ei minkäänlaista turvaetäisyyttä.

Arvoisa herra Hornetpilotti. Ylitit viime perjantaina matalalla äänivallin Vuohijärvellä. Jysäys meinasi hajottaa tupani. Oliko tahallinen teko vai vahinko? Minulle tuli vahinko kalsonkiin. Säikky?

En ymmärrä Ville Taviota enkä muita perussuomalaisia, jotka haluavat sotkea politiikan ja uskonnon. Uskontoa korostaville on jo oma puolueensa. Lähes joka puolueessa on eri uskontoa edustavia jäsenenä, myös ateisteja.

Asukas puiston laidalta, kauheaa on kärsimyksesi. Suosittelen maalle muuttoa tai Peltoreita, jos ei kestä sitä että kerran vuodessa järkätään jotain. Musiikkia on monenlaista ja tästäkin moni tykkää.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut