Napakat: Kouvola tarvitsee uuden liikuntakoordinaattorin? Ei kai, kyllä väki osaa liikkua täältä pois muutenkin!

Huuhkajien peli onnistuisi paremmin, kun ei etukäteen kouhotettaisi niin paljon. Se tekee turhia paineita pelaajille. Peli ensin ja kehutaan sen jälkeen.

Lisätkää Kouvolan kaupungin säästötalkoisiin uuden vuoden ilotulitustauko. Eläimet ja ilmasto kiittävät. Koiraverolla ylläpidettäisiin koirapuistoja. Pienistä puroista...

Seuroille tulee vaikeuksia, kun avustuksia pienennetään ja hallivuorojen hintoja nostetaan — tupla vaikutus. Jos palveluja vähennetään, ei tarvita lisää koordinaattoreita, liikaa nytkin jo.

Kouvolan todelliset ongelmat Kuusaan betonipylväiden suojeleminen ja Tähtisen kirjat sekä pysäköintilupa. Hienoa, että näihinkin energiaa riittää!

Miksi huonekaluliikkeiden mainokset painetaan turhaan värillisinä. kun huonekalujen värimaailma on tänä päivänä 99-prosenttisesti ankean mustavalkoharmaa?

Mistähän nämä uimahallien korjauskustannusarviot on revitty? Inkeroisten uimahallin täydellinen peruskorjaus juuri ennen kuntaliitosta maksoi 3,4 miljoonaa euroa. Tuskin ko. hallia tarvitsee vielä korjata

Vielä kerran: kaupungin ylin päättävä elin on kaupunginvaltuusto, ei kaupunginjohtaja, eikä varsinkaan mikään konsultti.

Kuusankosken teatterissa mahtava esitys! Todella hyvin toteutettu ja näytelty kokonaisuus. Kiitos! – Sami

Keskustelu vanhuspalveluista A-Talkissa junnaa. Juontaja ei osaa ammattitaitoisesti johtaa, sidottu papereihinsa eikä huomaa napata keskustelussa esiin tulevia pointteja esiin.

Nykypolitiikasta ja eduskunnasta tehty kuin urheiluareena. Siellä kisaavat keskenään ja kansa seuraa laidalta, ketkä johtaa ottelua. Vakavasta asiasta tehty kansanhuvia.

10-luokan opettajan palkkaukseen ei löytynyt rahaa?! Kuitenkin liikuntakoordinaattorille löytyy noin 41 000 euroa per vuosi

Kouvola tarvitsee uuden liikuntakoordinaattorin? Ei kai, kyllä väki osaa liikkua täältä pois muutenkin!

Tämä mummi on sitä mieltä, että tämän metoo-kampanjan myötä tämä naisten minä ite saa miehet kaikkoamaan. Eivät uskalla nykäistäkään.

Luottamushenkilöiden palkkionkorotuksen puolesta äänesti 31 valtuutettua v. 2018. Taloustalkoot?

Kun veronkorotus uhkaa nousta pilviin, asukkaat muuttavat pois. Ehkä suurituloiset päättäjät jäävät tänne

Onko oikein, että kaupungin työntekijät antavat kaupungille kolmen viikon palkan alijäämän kattamiseen ja luottamushenkilöt nostavat isot vuosi- ja kokouspalkkiot. Miten kehtaavat.

Johtavat luottamushenkilöt osallistuvat säästötalkoisiin Kookoon aitiossa juomalla ja syömällä kaupunginlaskuun. Jossakin menee vikaan ja paljon.

Veronmaksajilta viedään ensin mahdollisuus harrastaa. Sitten palkataan isolla rahalla henkilö jakamaan jäljellejääneitä vähäisiä vuoroja! Hölmöläisten hommia.

Toivottavasti Korialla pysyy uimahalli avoinna yleisölle! Käyntimaksuakin voisi korottaa. Palvelut lähelle ei vanhan kaupungin alueelle

Yt:t ja lomautukset tulossa, mutta perustetaan uusi liikuntakoordinaattorin toimi, vaikka uimahalleja laitetaan kiinni ja muidenkin liikuntapaikkojen hoitoa karsitaan. Äly hoi

Maksaako kaupunki niin sanottujen— kylmien jäähallien sähköenergian huippukulutuksen mukaan läpi vuoden, siis kesälläkin? Tehdäänkö näin laskennallista kulua hallien käyttömenoihin?

Uusimmat uutiset