Napakat: On totta, että rappuset tekevät autuaaksi! Ainakin minut. Aivan ihanaa ja koukuttavaa!

Lottokuponkiakaan ei viitsi enää viedä suurimman lähiön kipsalle. Edustalla yhä jatkuva iso torikokous. Siitä ohi tässä karanteenissa? Parin rivin lottoaja.

Kysyisin, kuinka kauan koronavirus kestää ihmisessä, joka on oireeton kantaja tietämättään ja levittää virusta.

Soten "bisnestäminen ja pirstominen oli megaluokan virhe. Eikö edes korona herätä.?

On tosi outoa, että terveet yli 70-vuotiaat haikailevat töihin viemään työpaikkoja nuorilta!

Harmajapää

Hyvä Mokoma! Ykkösen olohuone! Ai, että, hivellen mennään kovaa. Se on taito. Helposti lähtee koprasta. Ison äänen omaava tietää!

Kiva, käymme paljon mökillä ollessamme Jaalan kaupassa. On hauska asioida siellä. Nyt ei tarvitse kesällä mennä sinne, kun uusmaalaiset valloittavat sen. Pitäisivät edes maskeja! Laittakaa pakollisiksi kauppaan mennessä!

Totuus sotesta paljastuu. Hoitokoteihin joutuneita ei enää päästetä sairaalaan, eikä siellä kuolleita vaivauduta edes tilastoimaan HUS:n alueella.

Iso kiitos ammattilaisille! Voikkaan Mäentaustan alueella, katujen putsaus hiekoitussorasta hoitui kympin arvoisesti.

Harri

Kuule, kiusatun osa on hirveä. Ensin kestät kiusaamista, sitten kärsit sen seurauksista ja vielä syytökset siitä, että kuulemma kiusaat muita.

On hienoa, kun Maritta Toikka päätti jäädä Kouvolaan, kun sai tietää ettei pääse maakuntajohtajaksi. Kyllä on järkevä ihminen.

Ei ole postiin luottamista, taas paketti hukassa.

Koronavirustiedote oli mainosten välissä. Ihmetellä täytyy tällaisen tärkeän tiedotteen jakamisen käytäntöä. Meinasi mennä suoraan paperikierrätykseen!

Jyrääntie, varma sakkopaikka ylinopeuksille. Ajetaan kuin viimeistä päivää.

Jos me tulemme kauppaan seitsemältä aamulla, niin kyllä hyllyjen täytyy olla täytetty ennen sitä eikä niin, että esimerkiksi lihahylly ammottaa tyhjyyttään ja henkilökunta tukkeaa käytävät täyttäessään hyllyjä.

Alunperin päiväkodit kiinni. Kaikki piltit pureskelevat samaa pehmoa, huono homma.

Piia Kleimola, ei tarvita pihalle trubaduureja eikä miekannielijöitä.

Onneksi meillä on järkevä ja selväsanainen nuori nainen pääministerinä. Sanna Marin (sd.) on saanut kiitosta korona viruksen hyvästä hoidosta. Viimeksi maailman terveysjärjestö WHO:lta.

Koronan saanut oireeton tartuttaa koronaa pahiten, koska ei itse tiedä tartuttavansa. Hän käy kaupassa ja muissa julkisissa paikoissa niin kuin terveet.

Lähden omakotitaloni pihalta mökille kaikki tarvittava mukana, en pysähdy matkalla. Saavun rantaan, jossa minulla on vene, jolla menen saareen, jossa en tapaa ketään. Missä meni vikaan?

Eikö aikuinen mies osaa käydä kaupassa ilman äitiään, tai vaimoaan. Kävelisi edes tämän perässä, niin tietäisi paikkansa.

On totta, että rappuset tekevät autuaaksi! Ainakin minut. Aivan ihanaa ja koukuttavaa!

Liikuntapaikat kiinni, kulttuuripaikat kiinni – eikö nyt olisi oikea aika kaupungin tehdä kerrankin järkevä säästöpäätös? Vai onko kaupungin tase parantunut, kun voi tehdä "töitä" etänä kotona – miksei työpaikalla omassa huoneessa?

Neljä mainoslehtistä ja neljä koronatiedotetta yhteen talouteen. Miksi? Tuhannet taloudet eivät edes huoli mainoksia ollenkaan. Miksi ei jaettu jokaiseen talouteen erikseen? Muistakaa! Ei tärkeää mainosten sekaan!

Korona on neljä kuukautta jyllännyt pahoin maailmalla, ei vielä "heti" ole rokotetta odotettavissa. Tieteellistä näyttöä tämä Covid-19 pirulainen todella tarvitsee, että olisi voitettu, sitä ei vielä ole. Odotellaan rauhassa...

Mitäpä jos toisitte kouluruokatarjoilun Korialle, ettei Elimäeltä tarvitsisi hakea. Korialla on muuten kuusi luokkaa. Onkohan se unohtunut?