Napakat: Lakeihin pitää saada pykäliä, joissa suositukset voidaan muuttaa pakoiksi

Hah hah! Kuusaan keskusta siistiytynyt? Lapset leikkii huumeneuloilla ja narkkari- ja juoppolauma viettää päivät pitkät mm. Sommelon takana rantareitillä! Eikö oikeasti tuon sakin hävittämiseen keskusta-alueelta löydy kunnon keinoja?

Ehdottamasti julkiset rakennukset tiilestä. Kasarminmäellä voi ihailla miten tiili on kestänyt yli 100 vuotta. Nyt puretaan 40-vuotiaita mätiä rakennuksia. Täh?

Kyllähän KPL:n johtoporras ottelun järjestäjänä heitti ikävän koronavarjon mitalin ylle, olkoon kummanvärinen tajansa.

Ensiksi pitää karsia koulukiusaajat pois opettajain koulutuksessa, siitä alkaa jo turvallisuus kouluissa.

Onko johtajuus hukassa kouluissakin, kun kiusaamista esiintyy. Opettaja on johtaja koulussa.

Kertokaa mitä on saanut Kouvolassa aikaan tulevaisuusjaosto ja paljonko siellä ollut porukkaa.

Kymsotessa usean johtajan/päällikön koulutus ja tehtävä eivät tue toisiaan, olisiko yksi syy nykytilanteeseen.

THL ja STM sössi kesällä niin pahasti maskin käytön hyödyt, eli silloin ei hyötyä, nyt sitten eestään löytävät. Tiukka suositus olisi pitäny antaa jo keväällä. Nyt sitten odotettiin, että tartuntaketjuja ei löydetä enää. Suositus ei auta ilman sanktioita. Yhteiskunnan sulkeminen taas uhkaa pahasti.

Hyvät Kymsoten päättäjät! Menkäähän katsomaan minkä kuntoisia vanhuksia asustaa tehostetussa palveluasumisessa. Karu totuus on, ettei yksikään pärjäisi kotona kotihoidon turvin!

Läheltä seurannut

Alueuutiset kertoi kuinka ulkoilu ei toteudu Kymsoten hoivapaikoissa. Ei pidä paikkaansa ainakaan Mäkikylä kohdalla. Melkein päivittäin näen hoitajia ulkoiluttamassa vanhuksia.

Tyytyväinen tytär

Jos aikuinen ihminen ei osaa huolehtia omista perustarpeistaan, kannattaako perustaa perhettä?

Korialla Linnuntiellä. Oli ilo ottaa tarpeeseen korista omenoita. Kiitos. Tuli hyvää omenahilloa.

Jouluna muistelen

Juu, ammatti ei ratkaise, kuka yhteisiä asioita hoitaa. Joskus kyky näitä asioita hoitamaan ja siviiliammatti jollain kummallisella tavalla kuvaavat toisiaan.

Lakeihin pitää saada pykäliä, joissa suositukset voidaan muuttaa pakoiksi. Ja sakkouhka päälle. Suosituksia ei noteeraa kuin osa kansasta. Se ei vain riitä. Karanteeneissa eikä maskeissa. Suomi ei pysy auki nykyisillä toimilla. Miten muualla maailmassa saadaan pakot ja sakot niin nopeasti päälle. Meillä vaan näpertely ja sekoilu vakavan asian kanssa jatkuu. Sekavaa myös koko tiedottaminen.

Jos palvelukeskuksissa pulaa työntekijöistä niin minkähänlaista on henkilöstöpolitiikka näissä yksiköissä!

Mikään puolue ei halua profiloitua paranormaaleihin ilmiöihin ja salaliittoteorioihin. Hyvä, että Huhtala erosi. Toisen puolueen edustaja huolissaan koulukiusaamisesta. Oma puolue näyttää kiusaajille mallia some-kirjoituksilla.

Lomautukset aiheuttivat rehtoreille aivan valtavan työn esim. poikkeusajan lukujärjestysten ja sijaisten järjestämiseen. Se taas näkyy koulun arjessa muuten. Ja hyvin suuri osa oppilaista touhusi puhelimilla omiaan tuntien aikana.

Opettaja

Voi USA, Voi USA. Poliisia ei saa ampua, poliisi saa ampua ihmisiä aivan syyttä, vailla edesvastuuta.

Trumpin valtakauden jälkeen maapallon väkiluku on muutama tuhat, kiitos "fiksun" pressan.

Kyllä on elämässä asiat nyt sekaisin. Joka puolelta huudetaan "laittakaa maskit". Toisaalla kokoonnutaan suurin joukoin. Teatteriin, elokuviin, konsertteihin pitäisi mennä. Yhdistykset kutsuvat, tulkaa jo, on turvallista! Mitähän tässä tekisin – olen yksin kotona. Kotiinkin on kyllä moni kuollut.

Melkoinen meteli täällä kun alle 2 600 henkeä ulkoilmatilaisuudessa pesiskentällä. Entäs sitten kun 3 500 henkeä jäähallissa KooKoon pelissä?

Taitaa olla Kouvolan päättäjillä aivot narikassa. Tarvitaan konsultti hoitamaan taas ohjausryhmän kanssa lautakuntien lakkautuksia ja supistuksia. Olisi aika ottaa vastuuta itse eikä tuhlata rahaa.

Joku hoitaja saattaa siivota ja keskittyä muiden työn arvosteluun sen sijaan että tarjoaisi asukkaille virikkeitä ja ulkoilua.

Näyttää siltä, että pitkän työuran tehneen naisen kykyjen kumuloitumista ja kypsymistä ei havaita. Samanikäinen mies voi olla työmarkkinoilla halutumpi. Miksi? Onko kyse sittenkään osaamisesta vai onko kyse muusta "halusta"?