Napakat: Ei lasta, mutta mieluummin koira tai useampikin pitää olla— Se on nykypäivää

Huvittavaa, kuinka "munattomia" ovat EU ja Nato Turkin suhteen. Natoon kuuluvana maana Turkki tekee Venäjän tuella Syyriassa mitä haluaa; hyvä USA.

Hyvä ehdotus kaupunginjohtaja. Yhtenäiskoulu Korialle täällähän suurin osa lapsiperheistäkin ovat.

Miksi valot eivät pala kuntoreitillä Lehtomäestä Käyskille ja Vennan tunnelille? Ovatko roput palaneet vai piuha poikki? – Dementiahiihtäjä

Kuusankosken uimahallia ei saa sulkea, eikä kouluja lisää lakkauttaa. Toikka jättää uppoavan laivan muutenkin. Muuttoaikeet kuului radiosta.

Palstalla ollut tekstiä koiraverosta. Miksi sitä ei saada voimaan? Koiria kohta enemmän kun ihmisiä. Kiinteistöveroon voisi veron liittää. Jos itse ei ilmoita koirista, niin vihjepuhelin ja naapurit hoitaa.

Käyn Voikkaalta käsin Kuusankosken uimahallissa vesijumppa ja -juoksuryhmissä. Näitä ryhmiä on siellä paljon. Kertoisiko kaupunginjohtaja, mitä meille käy, kun halli suljetaan. Minulla ei ole autoa.

Juuri niinkuin Lamminmäki kirjoittaa. Erinomainen analyysi nykytilanteeseen päätymisestä kyläpolitikoinnin seurauksena.

Nouseeko oma ego paljonkin, kun huutelee lapsiperheille, joilta leikattiin hyvinvointivaltion edut jo 90-luvulla, 135 000 lasta elää Suomessa köyhyydessä.

Jyrki Lindbergin listaan voi lisätä myös KSS Energian. Epäkohdat saavat olla pimennossa sielläkin.

Kiitos Lauri Lamminmäki totuuden sanoista Kouvolan kunnallispolitiikasta. Ottaisivat opikseen.

En ole älynnyt, että Kymi Sinfoniettan tukeminen vie kunnilta ja valtiolta 2,5 miljoonaa vuodessa. Tämän eliittiharrastuksen tukemisen voisi lopettaa. Muutamassa vuodessa tulisi rahat uimahalliin tai kouluun.

60 vuotta kun mennään tällä maapallolla eteenpäin nykyisillä tehomaatalouden viljelytavoilla, maailmasta loppuu multa. Näin sanovat tutkimukset.

Hoitaisi Toikka esityksensä itse, Kouvola on yhä enemmän uponnut suohon. Toikka tuhoaa kaiken muun, paitsi Kouvolan keskustan. Ahneella on ns. loppu.

Loistava tiivistys (10.10.) Kouvolan ongelmista, Lamminmäki! Lukekaa ja tajutkaa. - JTK

Loistava kiteytys Kouvolan tilanteesta Lamminmäeltä ja niin totta. – Kuusaalain

Miksei Lamminmäki itse laittanut itseään ja arvovaltaansa likoon kun suur-Kouvola tehtiin? Nyt olis asiat hyvin. Silloin olisi tarvittu johtajaa.

Uudet Hyppyrimäen portaat ovat saaneet kaupunkilaiset liikkeelle. Leveistä ja tukevista portaista iso ilo ja kiitos!

Kaksi koripallopoliitikkoa ajaa monitoimihallia koripallolle. Eikö sekin ole ilmiselvää kyläpolitikointia?

Kymsote laittaa Kouvolan polvilleen, ero välittömästi! Katseet Lahteen.

Haluan tietää ketkä ovat uimahallien ja koulujen sulkemisen puolella. Niin tietää syntipukit.

Lauri Lamminmäki: Kuntaliitoksessa sovittiin, että liiat henkilöt poistetaan viiden vuoden kuluttua. Lamminmäki ei noudattanut sääntöjä. Siitäkin kaupungin ylivelkaisuus

Hyvä Risto Kuisma. Demariltakin tosi asiallinen kirjoitus, kun kyläpolitikointi on poissa.

Olen Reijo Sahlbergin kanssa samaa mieltä, että Kouvolan pitää suunnata Lahteen. Ehdottomasti. Sahlberg kuitenkin unohtaa syyt siihen, miksi Ratamo ei vielä ole valmis.

Ei lasta, mutta mieluummin koira tai useampikin pitää olla. Se on nykypäivää. Ennen oli toisin, valitettavasti.

Kyllä kaikki kaupunkilaiset hyväksyvät säästöt, kun ne alkaisivat näkyä myös pien-Kouvolan palveluissa. Kunnostetaan perhepuistoa 470 000 eurolla ja rakennetaan kuntoportaat 90 000 euroa siihen vielä lisäksi valot.

Tämä on väärä tapa rakentaa suur-Kouvolaa. Haluamme pitää Kuusankosken uimahallin. – Voikkaan Otto

Kouvolan päättäjät poukkoilevat päätöksissään kuin peurat ajovaloissa, mm. Kuusaan uimahalli.

Voisiko vihdoin saada Veturin taakse pysäkille edes penkin, jos ei katosta? Olisi mukavampi istua odotellessa eikä kasseja tarvitsisi laskea maahan ja tietysti myös roskis. Kiitos. –Autoton