Napakat: Veroäyrin korotus vie viimeisetkin veronmaksajat Kouvolasta. Kymmenen vuotta, saamattomuus senkun jatkuu! – Pettynyt

Ratamon ykkösvastustaja tukee loikkarikaveriaan. Hyvä tietää.

Takapajulan oikea aika on talviaika. Työtä kahdeksan tuntia, harrastusta kahdeksan tuntia ja unta kahdeksan tuntia. Valoisaa riittää kesällä ihan kaikille.

Kiitos JPO, kiitos Pietari Inkinen, kiitos Sheku Kanneh-Mason! Annoitte meille taianomaisia hetkiä! Koin musiikin ihmeen, kyyneleet ja ilon.

Jos on rikosrekisteri, ei pääse kaikille hoitoaloille. Onneksi näin, mutta kansanedustajaksi voi aina hakeutua, toimeentulo varma.

Pohjois-Kymenlaakson etujen puolustamiseen tarvitaan paikallinen kansanedustaja. Muiden alueiden edustajat vievät omien alueidensa asioita ekana. Se on meiltä pois.

Ulkoistin ääneni Kouvolasta. Niin kuuluu tekevän moni muukin. Omatunto ei antanut äänestää Kouvolan talouden tuhraajia.

EI bensan korotus autoilua vähennä. Haloo! Kansa ajaa kun pakko, vain pk-alueella toimiva julkinen liikenne. Köyhät vain köyhtyy lisää. Persut taas oikeassa!

Veroäyrin korotus vie viimeisetkin veronmaksajat Kouvolasta. Kymmenen vuotta, saamattomuus senkun jatkuu! — Pettynyt

Voi voi, kun taas pääsiäisen aikana kirkossa niitä näytelmiä ja kuvaelmia. Kaipaisin sitä raamatun sanaa, oikeata elämän leipää? — M-R S

Lomaltapaluuraha muutettiin lomarahaksi. Kätilöt vihjasivat hallitukselle, että heillä on vara pienentää. Pienensivät vain neljäsosan

On se Pekka Korpivaara aika poika, loikkasi persuista kokoomukseen. Ideologiat aika kaukana toisistaan! Mitähän seuraavaksi...

Kyllä pienellä eläkkeellä jotenkin elää, kun ostaa punaisen leiman ruokaa, ei käytä sähköä ja veden sulattaa lumesta. Vaatteet voi jo pestä järvessä ja nuotiorisut saa naapurin hakkuuaukealta.

Ilmastonmuutosta ei voi muuttaa ihminen, vaan kaiken luoja. Suojaava otsonikerros on osaksi tuhottu aiheuttaen säteilyä.

Nuoriso vaatii konkreettisia ilmastotekoja. Vaihtoivat polkupyörät skoottereihin, mopoihin ja autoihin.

Kouvojen peleissä rummuttajat yrittävät aina häiritä vastustajan heittäjiä. Ala-arvoista ja lapsellista. Kaikki iältään aikuisia, muttei muuten.

Hei jeparit! Lisätkäähän valvontaa. Vaakunan valoissa kolme henkilöautoa ja yksi paloauto, ei hälytysajossa, päin punaista! Melumuurityömaan kohdalla nopeus reilusti yli 50, kun rajoitus on 30 km/h.

Tulee vielä marmattajille ikävä Juha Sipilää, jos elonpäiviä riittää.

Kova on kaupungilla puunkaatointo. Jälki joko sileää tai muutama puu jäljellä törröttämässä. Ei järkeä tällaisessa metsänhävityksessä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset