Napakat: Miksi kaupungin päättäjät haluavat näperrellä pienillä säästöillä, jotka kohdistuvat asukkaiden harvoihin ilmaisiin palveluihin?

Taas savustetaan Sarkolan viemärit. Viimeksi kävivät 3 vuotta sitten. Rahaa palaa turhuuteen vai nostetaanko veden hintaa. Kummallista touhua.

Ihmetteliä

Ilkka Sarpolalle: kaikki sairaudet eivät johdu ylipainosta tai huonosta kunnosta.

Ihanaa että on kissoja irrallaan, huolehtivat että ei tule hiiriä ja rottia pihoille, eikä myöskään fasaanikannat lisäänny holtittomasti.

Kissaihminen

Mitä ihmettä kaupungin päättäjät haluavat näperrellä pienillä säästöillä jotka kohdistuvat asukkaiden ilmaisiin, harvoihin palveluihin, kuten matonpesupaikkojen, uimarantojen ja urheilukenttien huoltojen lopettamisiin? Rahaa syydetään kohteisiin, joita harvat asukkaat voivat hyödyntää. Nämä vievät rahaa vain lyhyen aikaa vuodesta, mutta tuovat mukavuutta asukkaille.

"Ei niin-mukava Kouvola"

Älkää pilatko Suomen hyvää koronatilannetta ottamalla liian rennosti, virus kytee.

Onkohan Vapaavuoren näkökulmasta kyse siitä, että häntä turhauttaa julmetusti, kun kukaan muu ei osaa, eikä tee? Jännä, luulisi nyt, että joku muukin osaa edes jotain... Koulutettuja ihmisiä...

Kyllä normaaleja ääniä siedetään hyvinkin, mutta oikeasti se polttomoottoritrimmerin ääni ja kakaroiden julmettu riita kello 8 jälkeen sunnuntaiaamuna EI ole se ykkössuosikki! Tykkäisitkö ite? Otatko huomioon muita kun itsesi metelöidessäsi ja roskatessasi ympäristöä ja käryttäessäsi niitä roskiasi?

Olisi luullut Kuusankosken symbolisuihkulähteen Kolmoiskoskien saavansa solista kirkkopuistossa. Vrt. Karhupatsas keskustassa!

Ja äkkiä muuttamaan kukkien nimet! Ei voi olla esim. "Mustasilmäsusanna", jos ei Eskimojäätelö tai Mustapekkapelikortit.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset