Napakat: Hienoa Kouvolan päättäjät, hienoa SDP ja keskusta – Nyt varmistui muutto

Hyvä mies Juha Jormanainen jättää uppoavan laivan. Ymmärrämme tämän. Kiitos tästäkin poliittiset päättäjät.

Lainaan Marinin sanoja, että eikö teitä yhtään hävetä, maskittomat! Kaupoissa jne! Käyttö aivan helppoa! Näin vakavasta asiasta kyse eikä yhtään välitetä! Nyt nähdään se, mitä joidenkin päässä oikein liikkuu! On se ihmismieli kummallinen!

Miten mahdollista, että Ohisalo vie hallitusta kuin pässiä narussa ilmasto/pakolaisasiassa? Ja ilmoittaa eroavansa, jos tahtoonsa ei suostuta! Tervemenoa!

Tiedoksi kansalainen, on ruvettava hamstraamaan elintarvikkeita, samoin polttoainetta

Kiitos upeasta ja voimaannuttavasta taiteiden ja valojen yöstä Arboretum Mustilassa Elimäellä!

Ostin lipun ja menin KooKoon peliin, kun valmentaja oli huolissaan katsojamääristä. Sain rahoille vastineeksi nähdä todella sekavaa peliä ja surkeaa ylivoimaa. No thanks.

Petteri se on Orpona kuin piru Kalajoen markkinoilla.

Asioita seurannut

Erittäin hyvä kirjoitus Matti Lindholm, näin asia on, valtuutetut eivät kyllä ajatelleet kaupunkilaisia vaan itseään. Itsekkäitä koko joukko!

Taas voi Helminen ja Nyberg taputella toisiaan selkään: ollaan me kovia poikia. Äänestäähän ne meitä kumminkin.

Kiitos KooKoo taas viihdyttävistä peleistä! Tuovat iloa syksyyn! Ja on maskit kaikilla!

Hienoa Kouvolan päättäjät. Hienoa SDP ja keskusta, nyt varmistui muutto.

Vaikuttaa siltä, ettei THL:n pääjohtaja Tervahauta nauti pääministeri Marinin luottamusta. Hänen pitäisi ymmärtää erota, että saadaan tilalle demari.

Kun riskiryhmille on jo ruokakaupoissa varattu ensimmäiset aukiolotunnit. Mihin sijoitettaisiin maskittomien tunnit. Emme halua yhtä aikaa ruokaostoksille maskittomien röhkijöiden kanssa.

Sinfoniettalta leikattiin vain 10 % tukiaisista pois. Käsittämättömän vähän. Kerrottakoon kuitenkin, mitä hyvää silläkin summalla saadaan aikaan. Voidaan palkata vaikkapa 2 uutta lähihoitajaa hoivatyöhän. Leikataan ensi vuonna lisää, jotta rahat saadaan viimein järkevään käyttöön. Tuet maksakoon se pieni adresseja allekirjoittava joukko, joista moni ei edes asu täällä Kouvolassa.

Ei näy tutkimustietoa. Missä viruksen kantaja puhuu tai aivastaa maskia käyttävänä. Miten virus ja aerosolit pääsevät maskin läpi levittäen virusta!

Järvi-Suomen Energia toimittaa sähkön Kouvolan pohjoisosiin, esim. Jaalaan. Sen siirtohinnat vertailun korkeinta tasoa?

Kahdelta kuukaudelta sähkön myynti 32 euroa ja siirto 59 euroa. Laskuttaja KSS.

Nyt suomalaiset ihmiset! Presidentti Niinistö joutui puuttumaan teidän vihamielisyyteenne, ja presidentti Kekkonen totesi 1970-luvulla: Tämä jääräpäinen ja yksinkertainen kansa. Ajatelkaas näitä! Onko mikään muuttunut? Aikaa kulunut 50 vuotta!