Napakat: Yksikään sairaala ei pyöri ilman sairaalahuoltajia, kiitos myös heille

Sodan aikana rukoiltiin rohkeasti kodeissa ja kirkoissa, johon presidentti Kyösti Kalliokin kehoitti ja sen ohessa myös raamatun kohdan: Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä! Jumala siunatkoon Suomen kansaa!

Jos niitä koronatestejä alkaa jossain vaiheessa saamaan, niin olisikohan mahdollista ottaa sieltä hävittäjähankinnasta yksi miljardi ja testata kaikki? Sitten tietoon perustuen tukahdutettaisiin epidemia?

Sitten kun koronaan tulee tarjolle testejä, lääkkeitä ja rokotteita, niin pystyykö Suomi saamaan niitä? Kisa on kova. Voisiko EU tehdä yhteishankinnan?

Nyt olisi se hetki, kun tuet fossiilienergialta voidaan poistaa, kun se on halpaa muutenkin. Tuet voidaan ottaa pois ja suunnata nopeasti uusiutuvaan energiaan!

Meillä on Suomessa paperi- ja metalliteollisuutta ja osaamista. Eikö näillä avuilla saada aikaiseksi tarvikkeita sairaaloihin ja suomalaisille? Pitääkö kaikki tuoda Kiinasta?

Kiitos! Esa Puuskari hyvä kirjoitus, asiaa ja antaa miettimisen aihetta.

Hoitaja kuusaalta

Kiitos Vapaaseurakunnalle ja Helluntaisrklle kun valonne loistivat lauantaina pimeän tunnin aikana ikiaikaista viestiä Maailman Valosta.

Kaipaava

Hoitajat ja lääkärit tekevät arvokasta työtä, mutta yksikään sairaala ei pyöri ilman sairaalahuoltajia. Raskas työ ja naurettavan pieni palkka. Kiitos heille.

Olen ihmetellyt aina, miksi päihdehoito on sijoitettu keskelle kaupunkia parhaalle paikalle hienoon uuteen taloon ja sitten ihmetellään häiriöitä!

Pistoshuumeiden käyttäjien Hiv-tartunnat ovat lisääntyneet huomattavasti pääkaupunkiseudulla. Onko sama edessä Kuusaalla? Hiv tarttuu samalla tavoin kuin C-hepatiitti.

Jorge

Onko kouvolalaiset liiketilat kuinka laajalti suomalaisessa tai paikallisessa omistuksessa? Vai myös kansainvälisillä kiinteistösijoittajilla?

Uusimmat uutiset