Napakat: Voisiko Kouvolan kaupunki siirtää päiväkotien kesän lomautukset tähän hetkeen?

Toivottavasti tämä Kuusankosken karmea huumeasia saa todellakin jotain konkreettista tapahtumaan. Nuoria on suojeltava!

Suurkiitos Hannu Hurrille rohkeudesta totuudessa. Se on todellista lähimmäisenrakkautta.

Minäkin haluan pakolaiseksi Kouvolaan. Aina saisin hoitoa ja apua. Ilmaiseksi!

Ilmastopaniikista päästiin kun tuli koronapaniikki.

Te jotka moititte Kouvolan Terkkulaa, niin käykää ihmeessä Katajaharjussa. Kyllä on loistava palvelu. Kaikki toimii! Monesti kokenut.

No niin! Nyt koulut kiinni ja opettajien lomautukset siiihen samaan syssyyn, eiks nii!? Silkkaa säästöä!

AsHoo

Tänään oli ministeri Kiurun Suuri Päivä. Tekstiä kansan suojaamiseksi virukselta tuli kahmalokaupalla. Kaikki töppäykset on unohdettu. Vai ovatko?

Kuinka tuo 500:n ryhmä hoidetaan vaikka näillä risteilyillä. Porukka likaantuu niin lähdössä kuin satamaan tullessa, kovin ollaan kylki kyljessä aivastellaan ja yskitään mutta kivaa on. Taitaa olla koko juttu pistää vaan tää muailma uuteen järjestykseen tai sitten on tosi kyseessä.

TPa

Kuinka hävettää jälkeenkinpäin entisen työministerin puheet verrattuna pääministerin suoraan haastatteluun A-talkissa.

Oikeusministerin mukaan valmiuslaki voidaan ottaa nopeasti käyttöön: "ei siihen mene kuin muutama päivä". Sillä lailla on väärä nimi. Oikea nimi olisi "juna män justiinsa" -laki.

Kertoisiko joku miten päiväkodissa (missä pienet pistää tavarat suuhun, aivastelee toisia päin ja neniä niistellään koko ajan myös ulkona) hygieniasuositukset koronan osin pystytään toteuttamaan?

Kyllä kesti kauan metsästyksen johdon tajuta, että susia on vähintään kaksi...

Metsästänyt 50 V, riistaa.

Voisko Kouvolan kaupunki siirtää päiväkotien kesän lomautukset tähän hetkeen?

Hallituksen suurin huoli näyttää olevan että lasten vanhemmat joutuvat ihan itse hoitamaan ja ruokkimaan omat lapsensa, jos koulut ja päiväkodit suljettaisi. Huolihan se on tuokin.

Välttäkää hyvät ihmiset joukkoliikennettä ja kulkekaa omilla autoillanne. Hallitus ei ideologiansa vuoksi tätä järkevää neuvoa anna.

Kiitos Hannu Hurrille hyvistä kantaa ottavista kirjoituksista. Juuri näinhän asiat ovat.

Emme voi pelastaa kaikkia pakolaislapsia! Se viesti elintasopakolaisille että tänne! Miten majoitat/maksat miljoonat tulevat. Kansallinen turvallisuus! Euroopan tuho, kansa islamisoituu, ennustetaan. Järki nyt paikallaan!