Napakat: Täytyy ihmetellä, miksi koiraveroa ei enää peritä. Olisi hyvä lisä kuntien raha-ahdinkoon

JHL:n pääluottamusmies Jarno Strengell Mikkelistä kirjoitti: kaikki työntekijät tarvitsevat ammattiliittoa. Eivät tarvitse! Jarruja ei tarvita, eikä lakkoja. Ilman työnantajia ei tarvita työntekijöitä

Jos Kouvola lisää tuntuvasti kiintiöpakolaisten määrää, on pian kaksi työssäkäyvää veronmaksajaa vähemmän! Oman kaupungin heikossa asemassa olevien asiat ensin kuntoon!

Eläkeikäisiä houkutellaan kapakkaan karaoken varjolla. Ei tarvitse eläkkeitä maksaa pitkään, keskushermostomyrkky hoitaa sen. Kahvilaulaja.

Kaupunki tukee yksityisen yhtiön yhteisöllistä työtilaa vuokrissa keskustassa. Samaan aikaan korottaa pienten yhdistyksen vuokria!

Onko Kouvolan noin 82 000 asukkaan terveyspalvelut vähäpätöisempiä, kuin noin 66 000 asukkaan Vaasalle annetussa keskussairaalassa. Kaikkia kouvolalaisia vielä rasittaa pitkä vaarallinen matka Kotkaan. — SJ

Voiko tämä olla totta! Tilasin lääkärin aikaa terkkariin 14.1. Aikoja vasta helmikuun lopussa! Tehkää herrantähden jotain! Ei ihme, että täältä muutetaan pois! Tämä kylä kuolee surkeuteensa!

Tiedoksi sininen Soini, Suomi ei sinua tarvitse.

Voitteko toiset koiraihmiset ystävällisesti kerätä koiranne kakat pussiin. Ällöttää keräillä pimeässä oman koiran jätöksiä, kun ei näe, astuuko muiden läjiin. Myös pikkulapset tykkäävät kulkea pientareella.

Paperimiesten keskipalkka 5 100 euroa kuukaudessa, joka ei riitä. Vielä ihmettelevät miksi tehtaita suljetaan.

Hoitajille 300 euron tulonsiirto veronmaksajilta. Jos ei käy, niin terveydenhuoltojärjestelmä romahtaa, sitten tuplasumma maksettava yksityisille — jos on varaa.

Vain 31 miljoonaa tappiota, kyllä turha joukko on juhlansa ansainnut!

Tuntuu uskomattomalta. Paperityöntekijän kuukausipalkka on yli 5.000 e. Riittäisikö heille 10 000 euroa, jotta säästyttäisiin ainaisilta lakoilta? — JK

Rytkösen haukkujalle tiedoksi. Kun tessi sanotaan irti, voidaan sen sisältöä muuttaa. Muuttuuhan palkat ja korotuksetkin. Ei vaadi mitään erillisiä pöytäkirjoja.

Tarvitseeko kirjasto todella kolmen ja puolen tonnin asiakaspalvelupäällikköä? Omatoimikirjastot laajalti käytössä. Haku käynnissä, titteli jo käytössä.

Täytyy ihmetellä, miksi koiraveroa ei enää peritä. Olisi hyvä lisä kuntien raha-ahdinkoon. Koiria kuitenkin Suomessa mittava määrä. Koiranomistajana maksaisin mielelläni.

Kolmen S:n hallituksen (persut, kokoomus, keskusta) jälkiä korjaillaan vielä pitkään. Kiky eli palkaton työaika ja lomarahanleikkaukset ajavat meidät lakkokevääseen.

Ei Australia ole ainoa maa, jossa on maastopaloja, mutta ne muut ei mediaa kiinnosta. Googleta firms fire map.

Ehkä kylpylähotelli olisi ollut vetovoimaisempi Kouvolaan kuin se kanava. Matkailijat olisivat piristysruiske kaupoille ynnä muille. Ja käyttö olisi ympärivuotista. Lämmin paikka kesät talvet.

Olisikohan Kouvolan nimi sattuvampi Riepula suunnittelijansa nimen mukaan!

Kiky on noin 0,5 tuntia viikko, pidensin ruokataukoani noin kuusi minuuttia päivässä: firman piikkiin perskutarallaa.

Kiky on 24 tuntia vuodessa, tekee noin neljä minuuttia päivässä. Tästä riidellään ja uhataan pysäyttää koko Suomi. Onko mitään järkeä tuollaisessa uhossa puolin ja toisin?

Allekirjoitan heti kansalaisaloitteen presidentin vallasta hajottaa hallitus. Sinä työilon menettänyt, pyydä Kouvolan hallitukselta konsultointiapua! Näin hoitavat ilmapiirin itsekin.

Kiky-tuntien käyttöönoton piti lisätä työpaikkoja eli työllisyyttä. Nyt kuntatyönantajan edustaja ilmoitti, että jos tunneista luovutaan on palkattava lisää työntekijöitä. Mites tämä näin kääntyi?