Napakat: Kun lukee napakoiden orkesterivastaisia kirjoituksia, ei voi kuin surkutella junttia ymmärtämättömyyttä

Kaisa Spies osuu ytimeen, kun hän toteaa asiantuntijoiden hupenemisen uhkaavan Kouvolaa. Eipä taida inspiroida barrikadiväen Kotkakaan päteväistöä.

Taas, jälleen kerran, tuli jostain syystä mieleeni, että näinkö vähäisellä järjellä meitä edelleenkin johdetaan kaikilla tasoilla. Ja kansa "hyväksyy" sen?

Sekoomus kiukuttelee maskisuosituksesta. Jos maskisuositus olisi keväällä annettu, olisi noussut paha pulina, kun niitä maskeja ei ollut edes hoitohenkilöille. HVK:llakin oli vain käyttökelvottomia.

Petteri Orpo julisti, ettei kokoomus hyväksy soten mallia, jota hallituksessa ollessaan itse ajoi "Keskustan painostuksesta". Kannattisiko mennä peilin eteen kyselemään politiikkansa luotettavuudesta?

Kahdessa viikossa Suomessa kuoli koronaan kuusi ihmistä. Samaan aikaan muihin tauteihin ja vaivoihin 2 100. Missä on poliitikkojen ja median suhteellisuuden taju.

De Gaulle huokaili aikoinaan: Kuinka voi hallita maata, jossa on juustolajejakin kaksisataaneljäkymmentäkuusi? Meillä ratkaisu on pienten hävitys.

Kouvola mainostaa vielä 2019 asuntomessuja raviradan katsomossa Valkealanväylän puolelle. Se kesä meni jo ja seuraavakin!

Kuka korjaa pois.

Taas kokoomus ja Orpo eivät ajan tasalla maskisuosituksesta. Eiköhän olisi syytä pyytää anteeksi pääministeriltä ja asiat hyvin hoitavalta hallitukselta.

Vesa Toikka! Kaupunki tukee tilavuokra-avustuksella aikuisten kilpailutoimintaa? Eikö kaikki tuki pitäisi kohdistaa lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen? Myös kaupungin liikuntapaikoissa on kilpailutoiminta maksullista jopa lapsille ja nuorille?

Kun lukee napakoiden orkesterivastaisia kirjoituksia, ei voi kuin surkutella junttia ymmärtämättömyyttä. Punaniska metsäläisyyskö ihanteena?

Ehkä pääministeri-instituutio on niin arvokas ja kunnioitettava, että Marin olisi voinut tämän vuoksi laittaa paidan jakkunsa alle lehtikuvaansa. Vaikka nätti on toki ilmankin.

Trump ei kunnioita mitään demokratian perusasioita. Perustuslaki ja vallan kolmijako ei ole hänelle tärkeitä. Edes vaalituloksen kunnioittaminen ei ole. Jos Trump voittaa, voimme sanoa hyvästit demokratialle.

Kun nyt valtuutettujen määrä pidetään entisellään, laskekaa kokouspalkkioita 15%:lla, saadaan toivottu säästö, ja edustavuus säilyy valtuuston haluamana.

Ilkka

Hienoa että Kouvolassa on ainakin yksi ihminen, joka ei valita mistään. Hän voi keskittyä halveksimaan meitä maskipoliiseja ja muita, jotka yritämme parantaa omaa elinpiiriämme.

Joku voi näköjään laistaa kunnallisen jätteenkeräyksen, vaikka se on pakollista. Varaa olisi kyllä.

Vanhojen pitää mennä vanhusten hoitokotiin, jos eivät kestä elämän ääniä. Eletään nyt.