Napakat: Kyllä naurattaa, kun Kouvolassa lakkautetaan ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tukevia palveluita siksi, että pystytään ylläpitämään ylikalliita sote-palveluita

Onko kaupunki ajatellut nenäänsä pidemmälle uimahallien lopetussuunnitelmissa? Muun muassa nivelrikkosairastavuus on täällä Kouvolassa suurta ja keinonivelleikkaukset iso kuluerä.

Helsingin ydinkeskustassa on vilskettä kauppakeskuksessa lauantaipäivänä pahimpaan ruuhka-aikaan. Illalla kello 18 on rauhallista, samoin aamulla kello 8 ruokakaupassa.

Haanojan halli tyhjennettiin kiireesti, jotta voidaan sanoa, ettei sitä voida enää ottaa käyttöön. Haanoja on keskustan paras uimahalli. Urheiluopiston uimahalli ei ole toimiva, etenkään liikuntarajoitteisille.

Myykää, lopettakaa ja supistakaa kaikki, eiväthän ihmiset kaikkoa muuten Kouvolasta!

Kyllä minua nyt naurattaa, kun Kouvolassa lakkautetaan ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tukevia palveluita siksi, että pystytään ylläpitämään ylikalliita sote-palveluita. Nyt minä en ymmärrä!

Haanojan uimahallin käyttökulut alle 300 000? Käyttäjiä riitti, mutta liian kallista ylläpitää? Samaan aikaan tuki Puustellin pikkualtaaseen 250 000? Lämmöt jäivät kuitenkin vielä päälle.

Isojen linjojen liikuntapäälliköllä juhlapäivä, kun Palomäen portaat avattiin virallisesti. Eikö niiden rakentaminen ole kuitenkin liikuntapaikkapäällikön tehtäviä? Onko tehtävänkuvat hallussa? Ei oo!

Toimittaja kertoo, että Haanojan purkutyömaalta viedään romua kaatopaikalle. Jäteasema lajitteluineen olisi kyllä kuvan tavaroiden viisaampi sijoituspaikka!