Napakat: Kiitos Jaalan kesäteatteri! Taas varma ja tosi hauska esitys! Seuraavaa kesää odotellessa.

Liikenteessä kuoli tämän vuoden kesäkuussa 24 henkeä, 15 enemmän kuin viime vuonna. Miten ne kameratolpat vähentävät kuolemia? — Palsternakka

Moni kaupunki olisi ylpeä ainoasta alkuperäiskäytössä olevasta Alvar Aallon suunnittelemasta koulusta ja pyrkisi säilyttämään sen. Mitä tekee kulttuurikaupunki Kouvola?

Kuka valvoo Kouvolan torilla marjojen mittauksia? Vajaita mittoja, t. petetty asiakas.

Katkerat ”kyläpoliisit” voisivat jättää desibelit ja nopeudet virkavallan mitattavaksi.

Kiitos Jaalan kesäteatteri! Taas varma ja tosi hauska esitys! Seuraavaa kesää odotellessa.

Oikeasti, onko ihmisillä sitä itteään päässä? Ollaan pihalla, koirat louskuttaa päivät yöt, kukaan ei kiellä! Koiria ei ikinä lenkitetä! Katsokaa peiliin ja miettikää, oletteko oikeita henkilöitä pitämään koiria.

Tottakai kamerat ovat sakkorysiä. Sakkotavoite on kirjattu valtion budjettiin. Jos ihmiset eivät aja ylinpeutta, niin valtio joutuu ottamaan velkaa.

Teinit pois Keskuspuistosta, jos ei osata käyttäytyä. Pikkuisia ei voi viedä puistoon kun teinit syljeksivät, härväävät pyörillään, kiroilevat ja joka toinen sana alkaa v-kirjaimella. Karseaa kuunneltavaa.

Kari H.: Onko mielestäsi 2,8 euroa siitä, että sinulla on lämmitetty allas, sauna ja hengenpelastaja käytössäsi, kallista? Kummallista matikkaa. — MV

Eikö Kouvolan Asunnot oy:ssä tiedetä, että ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii taloyhtiössä hallituksen luvan. KS 25.7.

Pyöräilijät vallanneet ja raiskanneet Mielakanmäen metsän, kaahaavat poluilla kuin viimeistä päivää, kävelijät saa väistellä oman turvallisuuden takia!

Tietääkö kukaan, ketä varten Käyrälanmmen laituri on rakennettu? Pienille uimareille vai aikuisille, koko laiturin valtaville auringonpalvojille?

Sinä joka riitaa kylvit jo vuosia... Olisiko aika hakea apua? Sinä vielä voit.

Kyllä ravit pitäisi kieltää näillä lämpötiloilla, kamalaa eläinrääkkäystä!

Voisiko se raviradalta lähtevä bussi koukata muutaman kerran Viulukujan kautta, niin näytillä olisi todellista uudisrakentamista tässä kaupingissa. — Scamp

Yhdysvallat itsenäistyi 243 vuotta sitten ja on ollut sodassa 224 vuotena. (HS 15.7.2019)

Mökkirantojen vieraslajikasvustoja katsoessa tajuaa, miten vähän ihmiset luonnon monimuotoisuudesta ymmärtää.

Luetuimmat

Kommentoidut