Napakat: Työntekijät ja esimiehetkin ovat väsyneitä jatkuvaan uudistamiseen

Pakkanen oikeassa! Kouvolaan ei kaivata laajaa johtajista, suoritusporrasta voi kyllä vahvistaa.

Loistava napakka pe 16.10 organisaatiouudistuksista. Asia on juuri noin, koskee myös Kymsoten toimintaa. Työntekijät ja esimiehetkin ovat väsyneitä jatkuvaan uudistamiseen. Työrauhaa ei ole.

Kävin katsomassa KooKoo-Pelicans-matsin. Peli oli KooKoolta kuin olisi mullikat laskettu keväällä navetasta ulos! Touhussa ei päätä ei häntää! Hyökätään kulmiin! Isot etäisyydet! Vähän laukauksia ja ohi maalin eikä liikkuvista nimeksikään! Kyllä Sulakkia tuli ikävä!

T. 20kg sitten

Pahaan pääministeritautiin sairastuneella Marinilla ja muilla puna-vihertautiin valaistuneilla pallo pahasti hukassa.

Nyt olisi Kymsoten yhteistyökumppaneilla tuhannen taalan paikka tulla Kuusaalle pisteleen niitä kausi-influenssarokotteita ajoissa. Kun ovat maakuntaan tulleet. 25e. Takuueläkeläinenkin maksais ilmaisesta rokotteesta!

Kiertävä palveluauto firman mainoksilla, ei synny jonoja, ja säästytään ajanvarausjonoilta ja matkakuluilta ja muulta riesalta! Koronakin vielä "aisoissa"!

JES

Napakoissa joku kirjoitti "Valopäästä", mitä se sitten tarkoittaneekaan, on hieman ajasta pudonnut. Kouvolan oma orkesteri lakkautettiin jo kauan sitten. Kirjoittaja tarkoittanee kotkalaista orkesteria.

JK

Kuusankoskella oli jo aikoinaan änkyrädemareita.

Mihin on kadonnut omatunto?

Onko entisen puolison jatkuva valvonta ja puhelinhäiriköinti luvallista?