Napakat: Kannatan isoa Kaakkois-Suomen maakuntaa, se on ainoa toimiva malli

Kyllä ilmaston lämpeneminen on pelkästään hyvä asia. Täällä jotkut viluiset aikamiehetkin joutuvat pitämään pipoa tai kaulaliinaa jopa sisätiloissa.

Naisvaltaiset alat ovat keveitä sisätöitä, joihin naiset ovat joukoittain halunneet — palkasta piittaamatta. Kysynnän ja tarjonnan laki

Aikoinaan Mauno Koivisto ohjeisti Urho Kekkosta ajattelemaan, että hallituksen tulee nauttia eduskunnan luottamusta. Sekös Urho Kekkosta harmitti.

Annetaan vaan kapakoiden markkinoida karaokea kaikille, myös eläkeläisille! Ei ne kuppilat kauaa laulata pelkällä kahvilla!

Eiks ny voi lentää koptereilla Jokelassa yhtään korkeammalla?

Saataisko Pentti Linkolan mietteitä tv-ruutuun?

Australia laittoi pakolaiset paahtaville aavikkosaarilleen kärvistelemään.

Ei hoitajien palkkoja koskaan ole ollut varaa nostaa. Kun puuttuu se kikkeli.

Milloin Kouvolan omaishoito aikoo maksaa viime vuoden puuttuvan kuukauden (tammikuu) omaishoidon tuen?

Riittävätkö Kouvolan verotulot Kotkan sairaalan kasvaviin Kouvolan maksettavaan summaan huomioiden Skanskalle maksettavat huomattavat korvaukset Carean sopimusrikkomuksista. JK

Kouvolaan palkattiin kouluihin psyykkarit, kun ei ollut psykologeja saatavana. Nyt sitten on molemmat ja rahat ei riitä. Hyvin voi lomauttaa.

Kikyn myötä tk-lääkärin työaika lisääntyi 1:15 viikossa, esh:ssa säilyi ennallaan. Taisivat tk-lääkärit äänestää jaloillaan. Missään ei enää riitä.

Ammattiyhdistysliikkeen ökytuloja nauttivat pomot ajavat maamme vastuuttomaan lakkokevääseen.

Kuinka lyhytnäköistä ajattelua Kouvolalta! Miten kalliiksi tuleekaan Saaramaan kunnostaminen vuosien kuluttua, kun nyt ei puututa rapistumikseen?

Meille tuli kyllä kikyjä tai kokuja 75 minuuttia lisää/viikko! Ja keskipalkkast puhekin ärsyttää, kun todella ei tienata yli 3 000 kuussa! Toivoo: Päivätyötä tekevä, ihmishengistä vastaava, työ

Miksi ekopisteestä pitää tehdä kaatopaikka? Jos tölkki, pahvi yms. putoaa, niin miksi ihmeessä sitä ei voi nostaa ylös ja laittaa sille kuuluvaan astiaan.

Kannatan myös isoa Kaakkois-Suomen maakuntaa kuten Kari Taskinenkin. Se on ainoa toimiva malli.

Itäisen maan tsaari Vladimir 2. Suurehko hymyili nuorena, kun Suomen kansa sorvaili lakeja Kekkoselle sopiviksi. Nyt hymyilemme me. Kitalaki

Miksi et mennyt paperitehtaalle töihin, kun niin kadehdit. Olisit päässyt ihaniin vuorotöihin? Vai eikö sinusta ollut siihen.

Ville Kaunisto, jo 20 vuotta sitten kokoomuksen kansanedustaja Pekka Kuosmanen lupaili, että tie nro 15 levennetään, mutta eipä ole muutoksia siltä osin vieläkään tehty, vaikka veroja on maksettu.