Napakat: Etkö pelkää infektiota? Kyllä minä kehtaan suojata itseni.

Kolmannes lintulajeista on jo vaikeuksissa ilmastonmuutoksen vuoksi. Ja olemme vasta muutosten alkutahdeilla...

Hallitukselle: asettakaa nyt se vahva suositus tai suositus masvomaskeille. Ei se virus mihinkään ole hävinnyt. Nyt kun Suomi avasi ovia, matkustetaan koti-Suomessa alueilta, joissa virusta on paljon vielä liikkeellä. Virus saa uutta puhtia. Kyllä niistä maskeista apua on. Sen sanoo jo maalaisjärki.

Vanhempien asia opettaa lapset siisteyteen, joo. Mutta mistä he sen olisivat oppineet? 1-vuotiaina tuotu kasvatus- ja koulutusjärjestelmän hoiviin.

Valtavasti rahaa uhrataan Isis-perheisiin! Verorahoillamme konsulaatti toi heidät Suomeen! Elätetään! Maksettava takaisin! Uskomatonta! Vihervasemmistolla he ovat pakkomielle kuten pakolaisetkin! Sai Haavisto tahtonsa läpi. Naisia ei pitänyt tuoda!

Vein adressin postiin yhdellä ikimerkillä. Sanottiin että ei riitä, pitää olla yksi merkki lisää. Hyvä kun vein suoraan luukulle ettei omaisten olisi tarvinut maksaa lunastuksesta. Hyvä kun selvisi sekin asia.

Santtu

Miten on mahdollista, että ulkoministeri tiesi kuitenkin antaa al-Holin leiriltä paenneiden nimet Turkin rajamiehille, jos asiasta ei muka olisi ollut ulkoministeriössä tietoa. Ei kuullosta uskottavalta.

Äimistynyt

On se niin ihana nauttia kauniissa ulkoilmassa, mutta iso toive olisi ettei Kuusaanniemen myrkky haisisi päivittäin. Miksi haisee? Voisiko loppua?

Etkö pelkää infektiota? Kyllä minä kehtaan suojata itseni. Jos kaikki käyttäisi suojainta, virus häviää paljon nopeammin.

Naisten shoppailu ja muoti ei ole lähellekään yhtä turhamaista kuin miesten moottoripyöräharrastus, joka on ihan omaa luokkaansa. Pyörän meluavalla ruputuksella yritetään peittää omat pierut.

Luetuimmat