Napakat: Nyt tarvitaan nopeasti korona-ohjeita useilla muilla kielillä

Nyt, ihmiskunta on peloissaan koronaviruksen takia. Rukoilkaamme Jumalaa, että hän meitä auttais ja pitäisi meistä huolta.

M-R S

Valtaosalla asumispalvelujen ikäihmisillä on DNR-päätös. Tarkoittaa, että koronaan sairastuttua heidän perustarpeistaan vain huolehditaan, mutta mitään tehohoitoja ei anneta. Muistakaa tämä siellä vieraillessanne!

Kiina ja Venäjä keksi sanan Korona. Länsimaat sekaisin – kohta tarjotaan maakohtaisesti "auttavaa" kättä sekasortoiseen talouteen.

Mikä huoli meistä vanhuksista nyt tuli? Tähän asti on tuntunut ettei meistä ole muuta kuin haittaa ja menoja!

mummo 86v

Seppo Talka (13.3.) on oikeassa. Ruotsi otti Suomesta 80 000 sotalasta. Nyt tänne tuodaan alle 200 hädänalaista lasta. Todella hävettävän symbolinen teko.

Tyhjäkäynnillä olevia takseja usein vähemmän Kouvolan asemalla kuin ennen. Silti turhaa saastuttamista. Herätys, poliisit.

Mitä liikkuu vanhemman mielessä, joka vie oireilevan lapsensa päiväkotiin näinä aikoina ja itse palaa takaisin kotiinsa?

Ajelin pitkästä aikaa Iitin kirkolta Kausalaan. Tie oli kamalassa kunnossa ! Piti pitää katse visusti tiessä, että pystyi välttämään pahimmat montut ja halkeamat. Kesä ja turistit tulee...

Herättikö Korona-virus vuosia uinuneen tiekarhun Anjalassa?

tyytyväiset sudenpennut

Nyt tarvitaan nopeasti korona-ohjeita useilla muilla kielillä. Toistaiseksi olen nähnyt vain suomen- ja ruotsinkielisiä ohjeita.

Tapio Karvonen johtamaan kaupungin kriisityöskentelyä! Hän osaa toimia todellisissa poikkeusoloissa.

Yo-14

Päivittäisten kotiinkuljetus karanteeniporukalle on nyt helppo organisoida. Yläkoululaiset pyörän päälle etäopetuksen lomassa tienaamaan. Kaupan johtajat, näyttäkää esimerkkiä.

Kari 81

Kyllä nyt pitäisi sulkea myös baarit ja yökerhot! Kyllä niissäkin korona leviää. Paljon ihmisiä samassa tilassa. Eivätkä ole mitään tarpeellisia.

Miksi pikkulapset saa olla päiväkodeissa? Ehdottomasti suljettava. Mummit ja ukit paapoo kyllä jälkikasvuanne.

Eikö teatteriesityksiä voisi videoida ja näyttää maksua vastaan netissä. Ei luulisi olevan iso homma, muutama kamera ja kuvaaja.

Muistan, kun Karjalassa oli kaksi riukua. Sillä toisella piti hätistellä niitä ulvovia susia. Havu vessapaperina. Oi niitä aikoja :)

ML

Kouvolan sanomat voisi esittää graafisesti miten sairaus leviää populaatiossa. Eli havainnollistaa myös kuvana, miten eristämistoimenpiteet hidastavat leviämistä.

Kausi-influenssaan on sairastunut nyt paljon vähemmän ihmisiä, kun viimein on opittu pesemään kädet hyvin.