Napakat: Kotihoidossa vältetään sijaisten käyttöä – Näin on tehty jo pitkän aikaa, työuupumus syy sairauspoissaoloihin

Suomi otti koronalainaa 22 mrd. euroa. Etelä-Euroopan maat suhteessa vähemmän, koska tiesivät, että Marin haluaa rahoittaa myös etelän maita, lainalla, suomalaisten veronmaksajien piikkiin.

Että sellaiset EU:n budjetti- sekä elvytysrahastoneuvottelut tällä kertaa. Suomi maksoi 3,4 miljardia siitä että saa 400 miljoonaa maaseudun kehittämisrahastoon. Hyvin meni, oikein hyvin.

Kiitos hienosta Kansanlaulukirkosta Jaalassa! Siellä kuultiin kyllä Jumalan sanaa ja vaikka laulujen melodiat oli kansanlauluja niin sanat oli hengelliset!

Kriisi- ym. palvelut kuormitettuja, eikö kirkko vois antaa tilaisuuden jumalanpalveluksen jälkeen tulla keskustelemaan, rukoilla. Luulenpa ahdistuksen helpottavan, kadon kirkosta loppuvan. Kantakaa toistenne kuormia!

Kummallista vääntöä EU-rahoituksen hyödyistä. Tiedetään, että menopuolella on n. 7 mrd e. Tieto tulopuolen euroista tiskiin myös, niin asia selviää.

Aivan oikein Kinnus-Raimo "toiveilee" yliopistoa Kouvolaan. Olihan täällä käännöstieteen laitos.

Miksi jättää autoa parkkipaikalle kun naapuritalon nurmikkokin on käytettävissä?

Kotihoidossa vältetään sijaisten käyttöä! No näin on tehty jo pitkään eikä hoitajien jaksamisesta huolehdita millään lailla. Työuupumus tällä hetkellä suurin syy sairauspoissaoloihin.

KV vastaa: Jos kaupassa ollessani puhelimeni soi, vastaan siihen normaalisti, koska kädessäni on kertakäyttöhansikkaat, jotka heitän himassa roskiin jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhelinta varten minulla on laadukkaat puhdistusliinat, joilla voin pyyhkiä toki muutakin, esim. arvokkaat aurinkolasini.

Napakoita on ihan hauska lukea, mutta nämä, missä nimitellään "pölvästit ja vajakit" voisi toimitus jättää mielestäni julkaisematta.

Ainoa uhka sanan- ja parille muullekin vapaudelle ovat persut ja äärikristilliset. Todisteena esimerkit maailmalta ja heidän ylimmän johtonsa saamat ihmisoikeusrikostuomiot, jotka on saatu täysin hallitusten väristä riippumatta.

Luetuimmat