Napakat: On joukko virkamiehiä, joiden tehtävänä on valvoa budjetissa pysymistä. Nyt on tutkinnan paikka. Ei tällaista saa laskea läpi käsien edes Kouvolassa

26 miljoonan euron tappioon ovat syynä pientaajamien demarien ja kepun lehmänkaupat, jotka estävät kaupungin järkevän kehityksen. Näin suurten tappion tekeminen vaatii todellisia ammattimiehiä ..

Viisain ratkaisu Kouvolalle olisi suunnata Kotkan sijasta Lahteen sairaanhoitopalveluita saamaan. Kotka näivettyy, Lahti kasvaa ja kehittyy. Tarjolla myös paremmat palvelut ja kulkuyhteydet.

Valelääkäri tekee diagnoosin, haamuhoitaja "hoitaa", pappa maksaa... leikkirahalla.

Eräs Kouvola-talon rakentajista muistelee, että rakentajat ihmettelivät, kun aluskatetta (höyrysulkua) ei asennettu kuparikaton alle.

26 miljoonan tappio ei ole ongelma, tehdään Inkeroisiin 10 000 hengen monitoimihalli ja Elimäelle Euroopan suurin maatalousnäyttelykeskus.

On joukko virkamiehiä, joiden tehtävänä on valvoa budjetissa pysymistä. Nyt on tutkinnan paikka. Ei tällaista saa laskea läpi käsien edes Kouvolassa!

Myllykosken keskustan bussipysäkillä on molemmissa päissä bussille kolmio. Mutta sieltä vain tullaan härskisti muun liikenteen eteen! Ja ketkä ajavat Jokisillantiellä ylinopeutta? Bussikuskit ja taksit.

Säästöjä taas sijaisia vähentämällä, koulupuolelta ohjaajia ym. Eikö nyt olisi jo aika perata se ylisuuri organisaatio, joka muodostui kuntien yhdistyessä?!

Kouvolan talous kuralla liian suurista kokouspalkkioista, turhista "johtajista" ja älyttömistä hankkeista. Köyhiltä ja lapsiperheiltä vaan kaikki pois. - AP

Ei tuo jatkuva eripura Kotkan kanssa johda enää mihinkään. Irtaannutaan ja ruvetaan tekemään sote-yhteistyötä Lahden kanssa. – Jukkakv

Mainio kirjoitus Kari Tuomelta! Tapakasvatus ja sydämen sivistys puuttuu nykyihmisiltä. Jos ei kotona opeteta empatiaa, vaikeata on. Kaikkea hyvää sinulle !

Kouvolasta puuttuu laskentataitoinen johtajisto, jos talous noin 30 miljoonaa miinuksella. Olisiko tarpeen vaihtaa ja tiivistää joukkoja?

Nyt täytyy alkaa miettiä itsehoitoja. Kymsote kyykyttää nyt vähävaraisia. Onneksi netistä saa lääkkeitä ja kirjastosta kirjoja, joista voi lukea oireet ja sopivat lääkkeet vaivaan.

Abit juhli, menestystä heille. On kuitenkin surullista nähtävää, kun karamelleja, "ruokaa", heitetään kadulle, sieltä loskan seasta lapset yrittää pelastaa niitä, tosin aika pian liikenne hoitaa homman.

Olisiko aika KooKoon vaihtaa urheilujohtaja? Uudet tuulet uuteen kauteen

Unkari on fiksu maa. Haluavat säilyttää Unkarin unkarilaisille, eivät halua kaikenmaalaisia pakolaisia hävittämään Unkarin kansaa, keksivät keinoja itse lisääntyä. Toisin kuin me!

Vasta nyt minä ymmärrän eutanasian vastustajien ajatuksen: vanhus, kärsi, kärsi kirkkaamman kruunun saat.

No voi hyvänen aika, että miljoona Kuusaan sillan fiksaukseen. Sekin raha järkevämpään! – AM

Isäni ei saanut tehostetussa palveluyksikössä kuin katon päänsä päälle. Ei ulkoilua, ruokaa, ei avustamista wc-käynteihin mm. Järkyttävää käytöstä omaisia kohtaan.

Joka talvi samassa paikassa lumet katolta tielle Kaunisnurmella. Suojelusenkeleitä, ettei kukaan ole jäänyt alle. Huolestunut eikä suotta.

Veronmaksajana haluan tietää, kuinka paljon mamuihin on mennyt rahaa vuodesta 2015 lähtien. Omat lapset istuneet homekouluissa ja vanhukset maksaneet hoivakodeissa olemattomista hoitajista.

Peruuttakaa murhasotehoivaleiritys. Himmlerin haamu tanssii ja Mengele lyö tahtia. Missä lääkärivala hoitoetiikka, ihmisyys sivistys, humaanit arvot!?  Historia ei unohda.

Onko tosiaan niin, että liikuntapaikkapäällikkö ei tiedä, että Saviniemen jalkapallokenttää ei voi lämmittää kentän väärin rakentamisen takia. Lämmitys päälle, niin matto kuin kamelin selkä.

Kyllä on Marjoniemen ylä- ja alapiha huonossa hoidossa, samoin Marjoniemen tie.

Laki hoitopaikoista uusiksi: Toimintalupa anottava ja lakiin kirjataan, että firma ei saa olla voittoa tuottava. Palkkataso, myös johtajan, säädetään. Loppuu vanhuksilla ja sairailla keinottelu.

Mikä on kaupungin linja hiilijalanjälkeen? Ei mikään! Saman alan ihmisiä ajatetaan ristiin rastiin. Se siitä saastumisesta ja ilmastosta. – Ihmettelevä kuntalainen

Kyllä tämä vanhustenhoidon rapauttaminen on hallituksen päätös. Mamuista pidetään huoli mutta ei vanhuksista. Sitä saa mitä tilaa.

Hyvin hoidettu myös Hurjanhaan auraukset koko talven. Kiitos.

Manskin vilkastuttamiseen vihje: Postin heittolaatikkojakelu kaikille jotka asuvat 3 kilometrin säteellä Manskilta. Olisi viikonloppuaamuisin liikennettä takuusti. Ja tietysti kaikki palvelut auki.

Ruusuja Torkkarin Harjuntien auraajille! Huolellista ja hyvää jälkeä, kiitos!

Minulla oli selvät keuhkoveritulpan oireet. Soitin Marjoniemeen, terveydenhoitaja ei tunnistanut oireita, sain ajan 1,5 viikon päähän. Seuraavana päivänä päivystyksen kautta ambulanssilla Kotkaan.

Ajattele niin, että naapuri on muuttunut anteliaaksi lykkiessään lumensa sinun tontillesi. Juhannukseen mennessä tilanteen pitäisi olla rauhoittunut.

Oma kohtainen kokemus Elimäen Puustellista aivan muuta kuin lehdessänne annettiin ymmärtää. Ihan ala-arvoista hoitoa. Toivottavasti en itse joudu sinne.

Näyttää siltä, että 1970-luvulla Kouvolaa kiinnosti enemmin arkkitehtonisesti näyttävät ulkoiset rakenteet kuin rakennusten käyttökelpoisuus ja ylläpitokustannukset. Rahaa oli silloin liikaa.

Kyllä jäi paha mieli koko päiväksi Poksin labrakäynnistä. Tiuskimista, silmienpyörittelyä ja puhinaa asiakkaalle. Toivottavasti helpotti teidän oloa!

60 vuotta sitten oli helmikuussa yhtä lämmintä kuin nyt ja 74 vuotta sitten vielä lämpimämpää.  Ei vouhotettu ilmastonmuutoksesta, vaan todettiin että tulipa lämpimät kelit.

Nykylapsi johdetaan pienestä pitäen viihteeseen, lopputulos huumeet. Rauhaton olotila, aina menossa, liikaa virikkeitä ja leluja, leikitetäänkin ohjatusti. Näinkö kehittyy itsenäinen yksilö?

Kymenlaakson OP-pankin johtaja kehuu, kuinka monta pankkia on lopetettu alueellaan ja kuinka moni on saanut kenkää, säästäjien rahoilla!

Kouvola-talon opetus: Ratamon katto ei saa olla liian haasteellinen, että tarjouskilpailun voittanut halvin urakoitsija osaa sen tehdä. – Yksi maksajista.

Ihminen hoidetaan kotiin loppuun asti. Ei pidä paikkaansa! Saat hoitoa ja apua kotiisi vain, jos sinulla on rahaa maksaa siitä.

SOK ilmoittaa mainoksessaan joka lehdessä kysyneensä kansalta, haluavatko he halvempia hintoja. Mainoksen mukaan vastaus on kyllä. Todella yllättävä vastaus. Mikä tässä on sitä mainosta? – JK

"Muistisairaus ei vie oikeutta hyvään elämään." Näinhän se pitäisi olla, mutta on kaikkea muuta! Valvontaa enemmän, myös julkiselle puolelle ja yhdistysten ylläpitämiin laitoksiin!

Voisiko varusmiehiä käyttää vanhushoidossa aputöissä, kuten pyykkihuollossa, tiskauksessa, keittiön aputöissä? Myös vaikka lukemalla vanhuksille lehtiä?

Lasten koulukuljetuksista kertova juttu oli uskomaton. Vähän alle 3 kilometriä koulumatkaa, eikä saa koulukuljetusta. Käsi sydämelle päättäjät, kuinka moni teistä kävelee töihin moisen matkan?

Teidenritarit! Muistakaa te myös ne turvavälit. Kammottavaa, kun kerrostalon kokoinen ajoneuvo takalistossa kiinni kilometri tolkulla. On niitäkin, jotka pitää turvavälit. Mutta aika harvinaista.

Nyt pitäisi olla talven kylmintä aikaa. Helpostikin - 25 pakkasta. Sen sijaan on +6–-8 lämmintä! Tämä on kamalaa!

Läheltä olen myös seurannut Puustellia. Hoidossa ei ole moitteen sijaa ollut ja omaisetkin huomioidaan. Henkilökunta ystävällistä. – Miä

Joskus tapahtuu ihmeitä. Jos paikallisliikenteen bussi kulkisi Prisman pysäköintipaikan kautta, se olisi yksi ihme.

Pelkästään tapahtumien avulla Kouvolan ydinkeskusta ei kehity. Sinne tarvitaan uusia yrityksiä, mutta kukaan eikä mikään niitä aktiivisesti rekrytoi ja markkinoi. Miten se on mahdollista? Kinno hoi!

Hyvä kirjoitus Kari Tuomi. Vuorovaikutus taidot monella huonot. Hymy ja tervehdys eivät mitään maksa ja kuinka paljon ne toisivat hyvää mieltä itse kullekin! – 1960-luvulla syntynyt

Vai että lapio käteen? Meitä on satoja yli 80-vuotiaita, jotka liikkuvat rollaattoreilla ja kyynärsauvoilla. Kaupungin aura tukkii tien useaan kertaan vuorokaudessa, eikä suostu avaamaan, vaikka maksaisi?

Muistisairas ei vastusta ilkeyttään kaikkea! Sairauteen kuuluu myös aggressiivisuus, mutta hän on silti tunteva ihminen! Lääkkeetkin voi jäädä antamatta, jos ei ole ammattitaitoa!

Tubettajat ovat mietityttäneet jo pitemmän aikaa. Joukossa on varmaan hyviäkin. Pesiytyy varmaan kaikenlaista sakkia. Lapset ja nuoret ottavat mallia heistä. Pitäisi ymmärtää oma vastuu.

Minulla oli periaate: Hoidan sydämellä niinkuin haluaisin itseäni hoidettavan, mutta sydän olisi pitänyt kovettaa! – Entinen lähihoitaja

Tulkaa kaikki katsomaan Rykmentinpuistoa, mihin kaupungin rahaa menee 250 000 .Eikö museovirastolla mitään sanomista? Värivalot vielä niin Ok. – Kuka päättää

Pääministeri, nyt on enää turha pyristellä ja peruuttaa kaikki heikennykset. Pohjanoteeraus oli olla olla tietämätön vanhustenhoidon tilasta.

Poliisi, huumekauppa rehottaa Kouvolassa. Pitäisikö tehdä jotain ennen kuin sattuu jotain vakavampaa?

Keskusta, ankeaa katseltavaa: tyhjiä liikehuoneistoja. Lämmitettävien katukivien rahat, vanhuksien hoitoon. He ovat sen ansainneet.

Kiitos Jari Larikalle " Perussopimukseen kajoaminen horjuttaa luottamusta" - kirjoituksesta. Oli jo aikakin suorille sanoille. –  KooKoo

Lobbaus on osa rakenteellista korruptiota. Myös pyöröovi-ilmiö ja pimeä vaaliraha. – Transparency of Joule

Nyt näkyy kaupungin johdon rakennus tietotaito ja ns asiantuntijoiden käyttö. Esim. Kouvola-talo ja tuleva terveyskeskus. Onko palkka liian pieni?

60-70% pienhiukkasista menee takanpolttajan oman kodin sisäilmaan. Sieltä ne päätyy verenkiertoon ja keuhkoihin. Erityisen vaarallisia ovat lapsille. Verrattavissa tupakanpolttoon. - THL

Talous kuralla ja eräät vaan halusivat palkkioita korottaa. Kansa ei unohda.

Poliittinen sirkus ei kuulu nuorten juhlapäivän oheen.

Ehdokkaiden rahankerjuu saa voimaan pahoin. "Maksa mut ikkunaan."

Luetuimmat