Napakat: Miksei Anjalankosken hautausmaalla ole järjestetty mahdollisuutta jätteiden lajitteluun?

Kaupunki on yhdistymisestä lähtien käyttänyt valtavasti rahaa konsulttipalveluihin, ennen pärjättiin omalla osaamisella, oikeat ihmiset oikeassa paikassa.

Taas uusi päällikön virka kaupungin organisaatioon, uskomatonta!?

"Emme me voi määrätä"! Jos katsomoon mahtuu 6 000 ja 2 580 otettiin, niin turvavälit olisivat onnistuneet, ja se on järjestäjien vastuulla!

Kuka köyhä/laiska polttaa roskia Anjalassa. Jo toista viikkoa käryttänyt.

Kun yrität pitää turvavälit, niin jotkut ohittaa sitten jonossa. Kannattaako pikkasen katsoa ympärille.

Mihin Kymso te aikoo sijoittaa Mäkikylän tehostetun palveluasumisen asukkaat? Monella ei edes ole enää kotia. Miten ympärivuotista hoivaa tarvitsevat, kysyn vaan.

Järjetöntä tuo Kymenlaakson Sähkön siirtohinnoittelu. Kolmen kuukauden sähkölaskuni (onneksi toisesta yhtiöstä) vajaa 30 euroa. Mutta sähkönsiirto samalta ajalta melkein 90 euroa, eli kolminkertainen.

Nordea kyykyttää kiitettävästi eläkeläisyhdistyksiä rahanpesun torjumiseksi. Ison Rahan operaatioita "ymmärretään".

TA

Kouvolassa pesäpallo-ottelussa oli katsomot täynnä ja ei tietoakaan turvaväleistä. Paljonko katsojia oikeasti oli? Kuka on vastuussa tapahtumasta?

.Ministeri Lintllän kootut selitykset Terrafamen jutussa antavat oudon kuvan Lintilän roolista ja täydellisestä tietämättömyydestä näin isossa jutussa.

JK

Koska tulee järki käteen. Urheilutapahtumia on nyt pakko karsia, koska pandemian toinen aalto näyttää tulevan sieltä.

JK

Voi voi, toivottavasti nyt edes joku kadehtisi niitä veronmaksajien piikkiin saatuja ilmaisia korkeakoulutuksia.

Polkupyörät sekä erilaiset sähkökulkimet rekisteriin ja vakuutukseen. Katsastus joka kolmas vuosi. Auton vakuutukseen sisältyy kaksi fillaria, alaikäiset ilmaiseksi. Vain kohtuutta ja kohdennusta kustannuksiin.

Sinä Marinin hallituksen kaataja, luuletko että kokoomus/kepujohtoinen hallitus säilyttäisi eläkeputken, älä unta nää!

Pesäpalloväen älykkyysosamäärän joukkotestaus finaaliottelussa. Miten meni noin omasta mielestä? Koronatestit ja hoitokulut maksanette sitten omasta pussista, kiitos!

Pohjakosketuksesta taisi tulla suunniteltua pehmeämpi.

Kymenlaakson Radiossa oli aamulla muka uudistus yhteislipusta juna ja auto. Sehän on ollut vuosia HSL:n käytössä. Vr-läinen

Vantaan pahoinpitelijöiden vanhemmat myös tutkintaan. Ei ne omenat kauaksi puusta putoa. Järkyttävää, mitä lapset voi toisille tehdä. Rikosvastuun ikärajaa rukattava. Kunnon rangaistuksia vaan. Koulusta erotettava tietenkin ensimmäiseksi.

Kansanedustaja, hän voi olla viilari, puuseppä, poliisi, romukauppias, maanviljelijä, johtaja, paperimies, pienyrittäjä, kukaties mikä muu. Miksi se niin vaivaa, millä mittaat? Jokainen ammatti on saman arvoinen, kaikki olemme yhteiskunnan duunareita. Paitsi... Paratiisisaarten ahne veronkiertäjä. Hän on duunarille pahuus ja verenimijä, loinen.

Mieti hieman KSS. Korona ei voi olla syynä. Vertaa hieman taakse vuosien. Miksi? Voitot riittää, missä on ongelman ydin? Miksi yt-neuvottelut alkaa? Oma ahneus taitaa nyt kolahtaa nilkkaan. Kouvola omistaa koko KSS:n niin missä talous näin nopeasti jo vuotaa, onko nyt yli virtaa?

Kymsote laskuttaa 10 euroa. Eikö koira- ja kissaveroa voida periä?

Diipadaapatutkija! Sinunlaisesi ihmiset ne kyllästyttävä !

Vihreät haluaisivat muuttaa ruohon pössyttelyä haittaavaa lainsäädäntöä. Pitäisikö kuitenkin ensimmäiseksi kumota ihmisten itsemääräämisoikeutta rajoittavat tupakkalait.

Sauhuttelu vapaaksi

Miksei Anjalankosken hautausmaalla ole järjestetty mahdollisuutta jätteiden lajitteluun?

Kierrättäjä

Ehdotus vihreille: Vapautetaan huumeet ja annetaan ne Veikkaukselle myyntiin. Rekisteröidyiltä käyttäjiltä otetaan aseet ja autot pois sekä sallitaan pääsy vain turvallisiin ammatteihin. Näin kaikki voittavat; Veikkauksen tuotto palautuu, käyttäjät toteuttavat itseään ja ulkopuoliset ovat suojassa huumeiden oheishaitoilta.

Polkupyörällä suojatyöhön

Kiitos Kymsote! Täytin Omaolo-kyselyn netissä, kävin koronatestissä ja vastaus tuli tekstiviestillä puhelimeen. Koko homma alle vuorokaudessa! Tosi sujuvaa!

Onko Johanna Franzenilla todellakin virkanimike turvapäällikkö? Niin ylimalkaisesti hän suhtatui koronaan KPL:n pelissä! Iltalehdet julkaisivat hälyttäviä kuvia maanantaina. Ei maskeja, ei välejä, vain Kouvolassa näin.

Myyntipäällikkö Simo Peura, ovatko ihmiset jotka välittävät muiden ja omasta terveydestä, kiihkoilijoita?

Järjetöntä vauhtia kaahaavia nuoria jäänyt paljon kiinni, kuin paljon niitä oikeasti onkaan, vain murto-osa jää kiinni! Sedälle joka tv:ssä vähätteli, sanoi heitä olevan vain muutama yksittäistapaus!

Sydämelliset kiitokset Katajaharjun terveysaseman henkilökunnalle ja erityisesti hoitaja Långille lämpimästä vastaanotosta. Helppoa oli käydä ja hyvillä mielin lähti.

Kuusaan mummu

KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto ilmoittaa, ettei ala paapomaan ihmisiä. Pakkautuvat, mihin haluavat. Lehto itse istuu mahdollisimman lähellä oluen myyntikojua

Nimimerkille IS61V: Onko Sanna Marin porvari?

Hei, Olin Koplan pelissä sunnuntaina. Istuin betonikatsomon vieressä olevilla puupenkeillä. Sinne olisi muutama sata henkilöä mahtunut reilusti. Yksin melkein istuin siellä.

Tilaa oli

Mennäänkö SDP:n ja SAK:n vastaiseen; KJ