Napakat: Henkiset kultamitalit teille kaulaan, jotka olette palauttamassa Ruuhveltin arvon ja kauneuden. Kiitos! Hyvä Kouvola!

Voisiko joku kyläpoliitikoista jankuttaja esittää faktat oikeine numeroineen? Mitä sellaista kylissä on jäljellä, joka on aiheuttanut nykyisen alijäämän ja mitä säästää sen lopetus ja keskittäminen?

Olen samaa mieltä Juha Huhtalan kanssa luottamushenkilömäärän vähentämisestä. Valtuusto ja hallitus puoliksi: vähemmän riitaa.

Iittiläisiä taisi tulla karhu vastaan, kun sutta karkuun lähtivät.

Miksi virkamiehet vääristelevät suur-Kouvolan lukuja; Elimäen syntyvyys, Kuusankosken uimahallin korjauskustannus, tykkilumenladun käyttäjämäärät, Inkeroisten uimahallin kävijämäärät yms.

Mitä jos kertaheitolla vaihdettaisi koko kaupungin päättäjäkaarti, niin ehkäpä vanhushuoltokin pelittäisi, koulut ja uimahallit säilyisivät ja kaikki voisivat paremmin.

Eikö se liikuntapäällikkö palkattu tekemään juuri niitä tehtäviä, mihin kaavaillaan liikuntakoordinaattoria?

Ennen liikuntasihteeri oman toimensa ohella jakoi liikuntavuorot. Nyt liikuntapäällikkö ja hänelle avuksi liikuntakoordinaattori. Seuraavaksi konsultti neuvoo miten jaetaan. Salimaksut ylös.

Hyvä hyvä "mummi", täysin samaa mieltä kanssasi. Eiköhän Metoo-asia ole saanut liian suuret mittasuhteet.

Kouvolan päättäjät. Ruvetkaa ajamaan Kouvolan etua, Kotka ei sitä tee. Milloin on vaalit?

Konsultti Eero Laesterän selvityksestä jäi kaikkein oleellisin pois eli mikä osa Kouvolan alijäämistä on Kymsotelta. 70 prosenttia kaupungin rahaliikenteestä on Kotkassa.

Eikö niitä Kauppalankadun kaahaajia saada kuriin? Ahdinkadulle useampi hidaste, jotta liikennevalojen oikaisurallin vauhti ainakin hiljenisi.

Kouvolassa ei tarvita enää kovin paljon poliittista johtajuutta ja vielä vähemmän kallispalkkaisia herroja. Valta annettiin Kymsoten myötä Kotkaan. 59 valtuutettua ovat tyhjän pantteja.

Kouvolan kaupungin johto näyttää heittävän hatusta tilastotietoja esim. väkiluvun kasvusta (Elimäki) tai kustannusarvioista. Tämäkö on sitä avoimuutta?

Urheiluseuran henkilön ei pidä väheksyä ympäristöarvoja Harjunmäen alueella, toinen tapaus perään! – Kukkahattutäti

Tontillamme on puita ja saa ollakin. Roskaa tulee, mutta mieluummin luontoa katselee kuin puutonta aukeutta.Sitä paitsi ne puut puhdistavat ilmaa.

Kouvola lienee ollut huipputuloinen joskus 80-luvulla. Ainakin terveyskeskuksessa alkoi 90-luvulla säästöbuumi, joka jatkuu aina vaan.

Korialaisena voin vain todeta, että Elimäelle ei mitään yhteyttä saati yhteishenkeä.

Hyvä kirjoitus Olavi Liukkonen. Kouvolan tavoin painii yli 40 muutakin kuntaa säästöjen kanssa. Valtio edelleen sitä mieltä, että kuntia liikaa. Kouvola ja Kotka yhteen?

Siis onko Kouvolan pääkirjasto lastenhoitopaikka ja ruokailupaikka? Kahviloita paikka täynnä ja päiväkotiakin on. Tehdään siis Oodi Kouvolaankin niin kuin vastuuton valtuutettu ehdotti.

Olisi tärkeää, että Kouvolan budjetista neuvoteltaisiin ryhmien kesken. Että arvot näkyisivät tässäkin tilanteessa, kun leikkaukset ovat väistämättömiä.

Kuinka Kouvola voi tässä rahatilanteessa käyttää 200 000 tarpeettomien sähkötolppien kunnostukseen? Talkoot vaan pystyyn Kuusaalla!

Henkiset kultamitalit teille kaulaan, jotka olette palauttamassa Ruuhveltin arvon ja kauneuden. Kiitos! Hyvä Kouvola!

Miksi ei laiteta jo ensi vuodeksi juniorsalimaksua? Vaikka 2,5 euroa puoli tuntia. Ja kaupungin ja -hallituksen vapaaliput pois.

Mikä on työnjakajien rooli kotihoidossa? Ei ainakaan töiden jako tasapuolisesti hoitajien ja tiimien kesken, kun osa porukasta istuu toimistolla ja osa juoksee asiakkaita läpi ilman taukoa. – Ihmettelen

Kouvot pelaa kovaa myös avustusasiassa. Mansikka-aho ei ole ollut loppuunmyyty tällä kaudella, eli yleisötuloja voi lisätä. Ehdotettu leikkaus on pieni ja helppo hoitaa omia menoja vähentämällä.

Nyt myös teatterilta ja orkesterilta tukea pois. – 2.5 milj.

Eikö liikuntatoimea koske kaupungin säästäminen lainkaan, kun korjauttaa kuntoportaita ja puhuu uusista kuntopaikkahankkeista! Törkeää, kun kaikesta muusta pitää säästää kynnet verille.

Posti toi laskun 16.10. eräpäivä 14.10, laskun päiväys 30.9 ! Hyvä Posti!

Päättäjät huomio, nyt äkkiä uusi virka, kuntoporraskoordinaattori.

Tosi hieno asia, että Ruuhveltti kunnostettiin ja säilytetään. Rautatiet ja Kouvola kuuluvat yhteen.

Voiko enää negatiivisemmin otsikoida oman kaupungin jääkiekkoseuran menestystä? –"Toivotaan voittoputken säilyvän"

Antti Rinteen hallitus haluaa nopeuttaa työlupien nopeuttamista ulkomaalaisille. Eikö työttömille ja pitäisi ensiksi järjestää töitä. Äly hoi älä jätä hallitusta!

Millä sitä sairas, autoton ja ilman läheisten apua oleva ihminen täältä pääsee Päijät-Hämeeseen tai Uudellemaalle apua hakemaan? Sanokaa se!

EROTAAN KYMSOTESTA JA LAITETAAN KOUVOLAAN OMA KAIKKIA PALVELEVA SAIRAALA.

SEHÄN ON PÄIVÄNSELVÄÄ, ETTÄ MITÄ ENEMMÄN IHMISIÄ SITÄ ENEMMÄN SE VAIKUTTAA ILMASTONMUUTOKSEEN.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa tulee olla ainoastaan pätevää, koulutettua henkilöstöä.

Totta kai bisnes on tärkeämpi kuin potilaat ja hoidettavat sotessa. Ei niitä muuten kannata hoitaa.

Kaupunki säästää. Valkealan hieno ulkoilualue kohteena. Isot puut halataan ja meille jää vain tuulinen harju. Ei marjoja, ei saa nauttia hienosta metsästä. Kyllä harmittaa. – Isi ja lapset.

Vuosilipun poisto nosti kuntouimarin vuosimaksua yli 1 000 euroa.

Maalaislapsillakin on oppivelvollisuus. Anjalan koululle tulee Ahvio–Muhniemi–Korvenkylä alueeltakin!

Koiravero? Me koiraihmiset ulkoilemme paljon, pysymme terveenä, eikä kuormiteta terveysasemia. – Karvakuono

Koiran omistaminen on niin kallista, ettei veroa pysty maksamaan. Ajattelepa auton omistajaa. Maksaa "omistusveroa" vuosittain ajoi tai ei. Omistus riittää. - MJ

Olen läpikäynyt vaikean masennuksen ahdistuksineen ja toipunut lääkkeillä ja terapialla. Mutta nyt, hallitus ahdistaa näillä "väärin syöty" -määräyksillään ja media jatkuvilla uhkakuvilla.

Hyvät Kouvolan päättäjät. Lopettakaa kaikki tuki liikunnalle, hyville seuroille, lapsille, nuorille. Tulisi säästöä. Mutta antakaa sitten myös potkut kaikille liikunnan työntekijöille. – Hiiltynyt

Mitä todella on tapahtunut Virtaamon henkilökunnalle? Entinen kiva hoitaja oli kuin hyökkäävä terrieri nyt torstaina.

Päättäjät sallivat Suomen Lapin tuhoamisen ja ”ryöstön"! Näinhän kävi Afrikassa Nigerialle ja Kongolle. Kultakaivoksista 90% on kanadalaisten ja australialaisten omistuksissa.

Kylläpä Jukka Silenin kirjoituksessa paistaa kokoomuksen kauna Etelä-Kouvolaa kohtaan. Aletaanko laskea, mitä Manski tai portaat maksaa meille veronmaksajille? Viekää vaan kaikki.

Jättikoulun luokkakuvassa hymyilevät ne supersosiaaliset pärjääjät. Hieno kuva, ihana katsoa! Mutta kuva ei näytä niitä, jotka jäivät pois, koska eivät pärjää jättikoulussa.

Kouvolassa tiivis hyvä veli- järjestelmä, joten sieltä ei lähde kulumallakaan pomon pomoa.

Kilpailullisesti on väärin mainostaa tuotetta luomuna, jos siinä on luomua vain nimi. - JK

Valtuuston kooksi riittää 30. Olisiko syytä vanhempien jäädä jo eläkkeelle. – Valkialain

Tutkikaa työnantajat sairauslomia, jotka alkavat ennen lomia, vuosittain.

"Hävetkää", lopettaa moni Napakkansa. Sanoisitko näin kasvokkain?

Jukka Silen, jos Sihvakan ylläpito on ollut noin kallista kaupungille, mikset ole ehdottanut Anjalaan Koivusaari-tyyppistä uimalaa?

Kaupungin on lopetettava valtuuston herrojen jääkiekon katsomisen tukeminen KooKoon vip-aitiossa! Käyttäköön omia rahojaan.