Napakat: Vanhan Kouvolan aikaan arkielämä oli paremmin

Valkealan Harjunmäelle hiihtomaan päälle ajettu haisevia jätekasoja monta rekallista! – Ely

Kuusankosken keskustassa perjantaina bussi yritti lähteä pysäkiltä, kun henkilöauto tuli takaa ja kaasutti törkeästi bussin eteen. Onneksi bussikuskilla oli nopeat refleksit! Eikö lakikin jo käske väistää?

Kouvolalaisten puolueiden pitää käydä yhdessä budjettineuvottelut. Mihin hupenevat eurot käytetään ja mihin ei. Nyt on syytä antaa arvojen näkyä. Kuka oikein määrää kouvolalaisten rahoista?

Tuo kaasunaamarikuva hometalosta antoi ehkä hieman liioittelevan ja ehkä hieman hilpeän kuvan katsojalle. - JK

Hienoa, kun saadaan lähes äänettömät ja saasteettomat rallicrossautot Tykkimäkeen. Tarvitaan vaan tosi iso savuava aggregaatti tuottamaan niille virtaa.

Kinno? 40 asiantuntijaa, jos jotain, päätetään käytetään kallista konsulttia. Kuka maksaa?

Ostettu savupiipun kuntotutkimus, tulos ennalta päätetty?

Kouvolassa Harri Helminen, Jukka Nyberg ja ja Jari Käki pyörittävät yli 30 miljoonan tappiota sulle-mulle-periaatteella. Nyt ei muka saa mitään muuttaa järkeväksi!

Eskolanmäen koira-aitaus siirrettävä. Ei voi edes kävellä ohi ilman koirien raivokohtausta.

On hienoa, jos Sommelon toiminta elpyy! Tansseja kerran viikossa ja päivätansseja senioreille! Tykkään!

Talkootyö on seuratyötä parhaimmillaan. Jos siitä "maksetaan" vain osalle on kyseessä verotettava tulo. 1 000 euron kuukausipalkka ei ole talkootyötä!

Ei ole kaupunginjohtajalla älliä. Lapsilta ja nuorilta vaan kaikki pois. Maksakoot Ratamokeskuksen himoitsijat suopoteronsa itse.

Jotkut kellokkaat vaativat, että kaupunginjohtajan olisi pyydettävä heidän lupansa esityksen tekemiseen. Eihän se niin mene. Esitys–keskustelu–päätös. – Spectator

Meillä on kaunis äidinkieli, jossa ovat muun muassa pronominit: hän ja se. Hän tarkoittaa henkilöä, se tarkoittaa eläintä, esinettä tai asiaa. Sepä se!

Kuntapäättäjille tiedoksi, kaupungin taloutta ei hoideta kuin Neuvostoliiton viisivuotissuunnitelmaa, hyvä Toikka ja nuoret valtuutetut!

Kaupunginjohtaja Toikka ei tarvitse kyläpolitiikkojen lupaa tehdessään virkansa edellyttämiä välttämättömiä esityksiä talouden romahduksen estämiseksi.

Vanhan Kouvolan aikaan arkielämä oli paremmin. Nyt liitoskuntalaiset kutsuvat kaupunkia pilkkaavasti julkisuudessa. Omaan nilkkaan!

Marita Toikka unohtaa arvostellessaan suur-Kouvolan reuna-alueita, että kun matkailija tulee Kouvolaan, se tulee katsomaan reuna-alueen erilaisia nähtävyyksiä, ei se tule katsomaan Manskin katukiviä.