Napakat: Nyt joka ikinen kouvolalainen ajelemaan messubussilla. Olemmehan maksaneet siitä kolme euroa per nuppi!

Eikö nyt olisi korkea aika kaupungin ja Kymsoten yt-neuvotteluissa putsata tuo saikkuporukka? Tarvitseeko muihin kajotakaan?

Pekka Korpivaara vastusti rohkeasti niin Jari Larikan käyttämää "junttaryhmää" kuin Harri Helmisen porukan lepsua toimintaa. Siksi mukavien päätösten tekijät eivät tykkää.

Kouvolan asuntomessujen etäkohteeksi sopisi hyvin Rumpukujan noin 36 vuotta keskeneräisenä seissyt talo. Kasarminmäen kaunistus. Aina ohi kulkiessaan ei voi olla ihastelematta tätä näkyä.

Poistaako S-ryhmä nyt Roundupin S-ryhmän myynnistä? On tosi vaarallinen aine. Aiheuttaa syöpää ihmisille. — XYZ

Mitä myrkkyjä pelloille kylvetään rikkaruohojen poistamiseksi? Ilmankos syöpää on siellä ja täällä. Mietityttää. Ei niitä myrkkyjä karkuunkaan pääse. Ravintoketju pyörii niin.

Menestyminen musiikkirintamalla vaatii sitoutumista ja määrätietoista työtä päämäärien eteen. Mitään hokkuspokkuskonsteja ei ole. Ruotsalaiset ovat ymmärtäneet tämän, Melodifestivalet on osoitus siitä.

Suoraselkäinen putosi eduskunnasta, "suoraselkäinen" pääsi. Näin se vaan menee... — RW

Ylioppilaiden listauksessa suurimman lukion nimi väärin. Se ei ole Kouvolan yhteislyseon lukio vaan Kouvolan Yhteislyseo.

Alabaman osavaltio äänesti tiukemman aborttilain puolesta. Olkoon tämä teko esimerkiksi muille maailman maille erityisesti Suomelle. Jumalalle kiitos.

Kouvolan Matkailuoppaiden lauantain Kymijoki-kierros muuten hyvä, mutta mihin unohtui Alakylä patsaineen, lauttarantoineen, pihateineen. Elämää jokivarrella?

Unohtakaa itärata, ellei se ole tuubijuna. Keskittykää rakentamaan kaksoisraide Kotka—Kouvola.

Yhdysvallat on vajoamassa takaisin pimeään. Abortista ollaan kovaa vauhtia tekemässä laitonta. Naisilta viedään oikeuksia. Miten ihmeessä yksi idiootti mies, Trump, voi muuttaa kansakunnan parissa vuodessa.

Nyt joka ikinen kouvolalainen ajelemaan messubussilla. Olemmehan maksaneet siitä kolme euroa per nuppi! Hip hei!

KS 16.5.: Suurempi "järkytys" näytti olevan myöhästyminen lääkiksen pääsykokeista kuin kahden ihmisen hengen vaatinut kolari. Käsittämätöntä!

Kouvola voisi myydä osuutensa Kimolan kanavasta. Loputon Kankkulan kaivo; eipä kukaan järkevä sitä huoli.

Anniina Peltola kirjoitti Kymi Ringistä. Voiko sen paremmin sanoa, yhdyn ajatuksiin. — Perussavolainen Kouvolasta

Missähän viipyy Poksin päivystykseen luvatut sairaanhoitajat. Oliko pelkkä lupaus? Haloo, täältä puuttuu tekijöitä!

Kuka valvoo tonttien siisteyttä? Muun muassa Valkealassa eräs tontti kuin varasto tai kaatopaikka. — Luontopolku Huikeimman lenkin ahkera käyttäjä

Ettei nyt taas kerran menisi pieleen! Jos ainoa keino on työperäinen maahanmuutto. Mistähän nämä tulevat yrittäjät tällä kertaa hommataan? Olihan China Centerkin portti Eurooppaan.

Voiko joku ihminen olla niin yksinkertainen, että luulee kesäajan antavan enemmän valoa. — KK

Teuvan keskustaan päivän autoilupäräyksen järjestäneeltä nuorelta kysyttiin: oletko ajatellut ilmastonmuutosta. Kuka kysyisi Kymi Ringin rakentajilta?

Kimolan kanavan liikenne tulee olemaan Kouvolasta poispäin. Kuka hullu nyt Voikkaalle tulisi ja miksi ihmeessä?

Kannattaisi tutustua aiheeseen ja syihin katujen kunnostuksien ja uusimisien osalta, ennen kun rupeaa aiheettomaksi moittimaan. Kaipa sen normi-ihminen käsittää, että katu ym. verkostoja on pakko uusia.

Luetuimmat