Napakat: Milloin poliisi aloittaa valoitta ajavien pyöräilijöiden sakottamisen?

Kiitos Hannu Hurrille kirjoituksesta 10.3. Kiitos myös Kouvolan Sanomille, että vielä julkaisette Raamattua Jumalan Sanana pitäviä kirjoituksia!

"Raamattu rakkaaksi"

Arvoisat Viitakummun koirien ulkoiluttajat: käytättehän koirien kakkapusseja. Tällä tavoin sopu säilyy.

"Tarkkailija"

Joko se susi on häädetty itärajan taakse vai lopetettu? Jos sitä häädetään paukuttelemalla asuinalueella, sehän jolkottaa vaan seuraavalle asuinalueelle. Pienet lapset ei uskalla mennä pihalle leikkimään. Suojellaan lapsia traumoilta. Sudelle kaatolupa.

Kyllä Kouvolan poliitikkoja viedään. Mikä ihmeen Koks? Miksi sallitaan virheellisesti lyhentää Kymenlaakson keskussairaalan nimeä? Kouvolan Sanomat, älkää olko ääliöiden apuna.

Arvelen, että Venäjän kertomat viralliset luvut koronasta eivät voi pitää paikkaansa. Kyllä venäläisetkin matkailevat Italiassa. Ja Venäjällä on paljon yhteyksiä Kiinaan.

Lääkäripäivät Tampereella peruttava. Yksi koronaa sairastava mukana, sen jälkeen kaikki 2 viikon karanteenissa. Sehän olisi aivan kamalaa. Saati, että useat vielä sairastuisivat. Ajatuskin jo pelottaa.

Kun iltaisin käperryt lämpöiseen petiisi, eikö omaatuntoasi vihlaise Kreikan pienet viattomat pakolaislapset jotka palevat ja kuolevat likimärkiin telttaoloihin.

Ukko-Pekka jäi sittenkin tänne ja siitä hatunnosto Kouvolan VR:lle. On hienoa että rautatieperinnettä täällä arvostetaan.

Poliisi! Milloin poliisi aloittaa valoitta ajavien pyöräilijöiden sakottamisen? Kuusi kymmenestä ajaa valoitta.

Kissansilmä

Greta T:n sanat kaikuivat tyhjille korville mut ans olla kun tuli Koronavirus niin johan alkoi lentoliikenne ja muu saastutus vähentyä. Tahtoa löytyi heti.

Minä olen huomannut tyhjiä tiloja Manskilla, sinne vois ne huumejutut siirtää pois sieltä vilkkaammasta keskuksesta

Joka tahtoo Kouvolaan pakolaiseksi, saisi aloittaa taipaleensa Syyriasta tai Turkin kokoomaleiriltä. Menisi suu suppuun.

Kun lääkäri jää kiinni myymälävarkaudesta, siitä tehdään juttu lehteen. Entä ne lukuisat muut myymälävarkkaat.

Mihin unohtuivat Kouvolan vahvuuksista erinomaiset kulttuuripalvelut: kirjastot, lukuisat teatterit talvella ja kesällä, konsertit ja elokuvat?

Ilmastopaniikista päästiin kun tuli koronapaniikki.

Toivottavasti tämä Ksnk karmea huumeasia saa todellakin jotain konkreettista tapahtumaan. Nuoria on suojeltava!

Uusimmat uutiset