Napakat: Elimäen kunnan aikana Koria oli ainoastaan ryöstöviljelty siirtomaa!

Näpit irti JEV-säätiöstä. Ilman sitä kolmessa liitoskunnassa asiat olisivat vielä huonommin. Parhaimmin tuottavaa rahaa koko kaupungissa.

Liikuntapäällikkö, liikuntapaikkapäällikkö ja nyt vielä mietitte liikuntakoordinaattorin pestiä perustettavaksi. Samalla vähennätte avustuksia seuroilta, sotaveteraaneilta jne. Missä moraali?

Uutta teatteria ei pidä unohtaa. Siihen rinnalle uusi kansalaisopisto. Eläkeläisille ja muillekin tärkeät. Jopa tuottavatkin jotain.

Eikö tilanne ole jo kestämätön, jos lehtitietojen mukaan puolet Kouvolan verotuloista virtaa Kotkaan soteen. – JK

Voikkaan tehdasalueen silta auki ja Pilkanmaan lopetettavan koulun lapset Voikkaalle kouluun!

Lopetetaan Kouvolan uimahalli ja säästetään Kuusaan uimahalli, kouvolalaiset käyttävät nytkin Kuusaan hallia paljon.

Uutinen ryöstöyrityksestä: Puukotettu kiidätettiin ensiapuun Lahteen Kouvolasta. Ihanko totta? Miksi Lahteen?

Elimäen kunnan aikana Koria oli ainoastaan ryöstöviljelty siirtomaa!

Korian asuntojen asuntojen hinnat ovat Kouvolan kolmen parhaan joukossa Tervetuloa, 10 minuutissa ajaa Kouvolan keskustaan.

Todella hyvä, asiallinen kirjoitus Johanna Koskenniemeltä (KS 19.10.) päättäjien toiminnoista. Päättäjät, miten ajattelette yhtenäisen Kouvolan rakentuvan ja yhteen hiileen puhallettavan?

Kun Koivulan leipomo lopetetaan, niin mist myö saahaan sipulileipää?

En voi kyllä ymmärtää, miksi jotain säänsyömiä betonitolppia pitäisi Kuusaan taajamassa säilyttää ja niihin rahaa haaskata.

Kiitos Johanna Koskenniemi ( KS 19.10.) ja Elimäen rehtorit (KS 12.10.). Toivottavasti tulevat päätökset perustuvat faktatietoihin, eikä esitettyihin, jopa valheellisiin lukuihin.

Koko Kouvola koostuu nukkumalähiöistä. Kaikki ei halua Hesan vilskeeseen.

Johanna Koskenniemi. En ymmärrä, miten Korian lapset pitävät Elimäen elinvoimaisena. Paitsi liikennöitsijän.

Sloganista "Ketterä, kiehtova, kodikas Kouvola" on jäljellä vain yksi sana: Ketterä. Muutamassa vuodessa kaupunkia on ketterästi "kehitetty" huuhaainvestoinneilla saneeraustilaan.

Johanna Koskenniemi (KS.19.10) kirjoittaa Elimäen yläasteen ja lukion säilyttämisen puolesta hyvin, vahvalla asiantuntemuksella! Siihen ei voi kuin todeta, että "näin se on nähtävä"!

Olipa aivan loistava Drag leidit lavalla! Oli huumoria ja hyvää musiikkia. Kiitos "Leidit" ja loistava pianisti.

Melkeinpä aina löytyy paikasta kuin paikasta se yksi tyyppi, joka tietää omasta mielestään lähes kaiken kaikesta. Työpaikat, harrastekerhot, liikuntaseurat jne.

Keskustaa ei saada tällä entisten ympäryskuntien näivettämisellä niin houkuttavaksi, että minä sinne muuttaisin. Muutan johonkin toiseen kaupunkiin.

Jaala hoiti talouttaan kuntoon ennen kuntaliitosta. Jaala esimerkiksi lakkautti kaikki koulunsa yhtä lukuun ottamatta.