Napakat: Eikö kaupunki voisi antaa Museokorttelin olla ennallaan ja yrittäjien saada rauhassa pitää perinnettä yllä.

Tutkivalle journalismille on nyt näytön paikka. Kolme naista, yhdeksän lasta pois al-Holin leiriltä salakuljettajien tuomina. Kenen rahoilla on tuotu muka Turkin rajalle? Ulkoministerin ontuvat selitykset on pantava läpivalaisuun!

Nuoret äidit, oletteko ajatelleet miten korkeaksi lämpötila nousee vaunuissa, kun peitätte kuomun tiiviillä kankaalla näin helleaikaan?

Kuusaan suihkulähteet ovat kiinni säästösyistä – sen veden virtaamista ei ehdi vahtia lomautuksen vuoksi.

Kuka ajelee Haukkajärvellä vesiskootterilla? Se lysti on ollut jo vuosia sitten kielletty kyseisellä järvellä!

loma-asukas

Millähän "ansioilla" Antti Kanki Kaikkonen on aikanaan ylennetty kapteeniksi, vaikka ei ole edes käynyt kertaakaan kertaamassa ?

Eikö kaupunki voisi antaa Museokorttelin olla ennallaan ja yrittäjien saada rauhassa pitää perinnettä yllä. Käykääpä katsomassa miten kaunista on Museokortteli–Kaunisnurmi alueella omenapuiden kukkiessa.

Presidentti Trumpin toimissa ei ole hitustakaan kristillisiä arvoja puhumattakaan lähimmäisen rakkaudesta. Pilkantekoa käsi raamatulla!

Voi hyvää päivää, mistä Suomi nuo miljardit saa lainaksi? Olisi veronmaksajana hyvä tietää.

Kyllä huijataan, ettäkö aurinko hävittää koronan, suomalainen versio. Miksi ei hävitä Etelä-Euroopasta eikä Brasiliastakaan. Aurinkoa on.

Kymsote käyttää saavutettavuus-sanaa Korian terveysaseman listimisessä. Asuntomessujen tontteja myytiin Korian hyvillä lähipalveluilla!

Tuntuu kyllä epäreilulta moittia Jarppaa, mutta oma eropäätös ministeriydestä olisi ollut mahdollinen. Edustajan paikkakin meni sitten vaaleissa.

Kymenlaakson voisi pelastaa maakuntana, kun tehtäisiin uusi hallintokaupunki keskelle maakuntaa eli nimeltään Anjala tai Inkeroinen tai Marinkylä.

Kuka kahju sanoo, että aktiivi oli isku ihmisyyttä vastaan. Miksi vapaa-ajasta pitäisi maksaa palkkaa?

Nyt kesätelevisio on aamuvarhaisella länsinaapuriemme skandinaavi-tv. Mediamaksun maksajana voisin kyllä odottaa suomalaista ohjelmaa aamullakin.

Nyt kun on todettu, että korona tarttuu parhaiten nenän kautta, niin kaikille pyykkipojat nenään.

Nyt Manskilla on kaunista, sinne on puhjennut ihmiskukkia!

Tämä maa on arvostelua ja vihaa täynnä ja tiedätkö, myös ongelmien lietsontaa. Oma napa on myös ruohonjuuritasolla ja sysäät omat syysi toisille. Mistäkö se vihasi kimpoaa? Kukaan ei siltä ole suojassa, oli herra tai narri. Mistäkö viha juontuu, sen tietää vain hän? Katso ensin peiliin.

Kampaajaa syyllistävä voi mennä peilin eteen. Huolehditko itse käsienpesustasi. Kaikki palveluammateissa työskentelevät on tehostanu desinfiointia. Jokainen huolehtii vaan itsestään muita syyttämättä, niin selviää.

Tervetuloa Inkeroisiin kampaajalle! Vakikampaajallani on käsidesi heti ovella, maski kasvoilla ja ihan varmasti huolehtii siivouksesta.

Melko onnistuneesti lehdessä kylvetään susipelkoa. Jutussa vilahtelee sanat, kauhu, pelko, riskit.