Napakat: Vau mikä löytö, mummi huomasi ihania tatuoinnin näköisiä kuvioita säärissä, eikä maksanut mitään. Kesällä esitellään.

Suomen raha on euro, mutta ei sillä saa junasta eikä automaatilta lippua eikä pääse vessaan. Sama on kaupungilla. Raha ei kelpaa. Ei kaikilla ole koneita, millä asioita hoitaa. Vähän järkeä touhuun.

41 vuotta paperitehtaassa eikä käsi vapissut tilipäivinä, kun niissä ei ollut penniä eikä senttiäkään veronmaksajien rahoja.

Kuka vastaa Ratamon työmaalla uponneen viemärilinjan ( 200 m) uudelleen rakentamisesta?

Kiitos Kuusankosken puhallinorkesterille korkeatasoisesta konsertista 15.2.20. Hienoa, että meillä on monenlaista musiikkitarjontaa!

Kouvolan Veden pitäisi ostaa mopoautoja. Ne eivät kulkisi niin lujaa vesilaitokselle Pilkanmaassa. 30 km/h Lohikadulla pitäisi ajaa.

Jos vanhempien välit ovat tulehtuneet, se aiheuttaa lapsille läpi iän kestäviä henkisiä vammoja.

Kiitos kaupunginjohtaja Marita Toikalle hienosta ja arvokkaasti hoidetusta toiminnasta Vekaranjärven sotilasvalapäivänä.

Vau mikä löytö, mummi huomasi ihania tatuoinnin näköisiä kuvioita säärissä, eikä maksanut mitään. Kesällä esitellään.

Herätkää koululaisten ala-arvoisiin työolosuhteisiin. Ei omaa pulpettia. Tehtäviä tekee 8–10 oppilasta kapean pöydän äärellä. Ei tilaa kirjoittaa normaalisti, vaan sylissä, tai lattialla. Tulevaisuus? Niskavaivat ynnä muut terveysongelmat. Käsiala suttua. Ryhmissä äänekkäimmät määräävät. Stressiä Opetuksen taso? Miksi näin?

Eivätpä kelvanneet omat pelaajat Mäkelälle MyPassa? Karjalaiselle olisi kelvannut ja hyvällä näytöllä.

Peter Westerbackan ajamaan Helsinki–Tallinna-tunnelihankkeeseen liittyvä tekosaari asuinalueineen olisikin oikein älykäs veto, kun ottaa huomioon nämä edelleen lisääntyvät myrskyt ja tulvat.

Yhteiset majoitus- ja saniteettitilat varusmiespalveluksessa saattavat aiheuttaa ylitsepääsemättömiä traumoja YleX:ssä pohdiskeltiin 16.2.

Kouvolassa tupakoitsijat valtaavat bussikatokset? Esimerkiksi Helsingissä tupakoitsijat osaavat ottaa muut ihmiset huomioon ja tupakoivat bussikatosten ulkopuolella.

Missä on Prisman sähköautojen latauspisteet? Ilmeisesti muutettava Citymarketin asiakkaaksi.

Millä perusteella kaupunki tukee aikuisten harrastusta ja kilpailutoimintaa niin sanotuissa ulkopuolisissa liikuntapaikoissa? Kaupungin omissakin paikoissa peritään täysi maksu? Kaikki tuki lapsille ja nuorille!

Miksi kaikki lomat pitää ängetä kesä-heinäkuulle? Vuosilomakausi alkaa toukokuusta ja päättyy syyskuun loppuun.

Kaupunki jakaa seuroille tilavuokra-avustusta (aikuiset/nuoret). Onko todellakin niin, että seura voi käyttää palautetun rahan mihin tahansa käyttötarkoitukseen? Eikö raha pitäisi käyttää lasten ja nuorten tilavuokriin?

Jos pääset valtuustoon, niin aja siellä Kouvolan yhteistä etua eikä omaasi tai kaverisi.

Olikohan Kouvolasta ketään maallikkoa pyrkimässä kirkolliskokoukseen? Onnea Mirva Lehtiselle.

Taitaa suomalaisten hiihtäjien runsas räkämäärä naamarissa hidastaa menoa. Muilla hiihtäjillä on siisti naama. Hyi!

Kuusaan teatterin Puhdistus on todella hyvä. Hyvin toteutettu ja näytelty hyvin. Ei haittaa, vaikka olet lukenut kirjan tai kuvan katsonut. Kiitos.

Kirkolliskokous voisi ottaa ohjeekseen raamatusta lauseen; "nainen vaietkoon seurakunnassa". Silloin tämän kansan eksytys päättyisi ja Jumalan sana ohjaisi totuuden tielle.

Kouvolan keskustasta kadonnut ilmatorjuntatykki siirrettiin kunnostuksen jälkeen Vekaranjärvelle 2013–2014 aikana.

Eivät ainoastaan säätilat ole sekaisin, vaan moni muukin. Nyt puhutaan, että miehet synnyttävät. Todellisuudessa se on täysin mahdotonta. Valheen verkkoon voi takertua.

Fasaanien ulosteissa on muun muassa salmonellaa eli ei ruokita/houkutella pihoihin. Kyllä ne pärjäävät luonnossa!

Uusimmat uutiset