Napakat: Venäläiset rahtarit ei levitä koronaa, ovat fiksua väkeä

Toivottavasti Kymsote ja avi laittavat hallituksen, STM:n ja THL:n vahvat suositukset myös Kymenlaaksossa käytäntöön heti.

Jos kaikki itsenäisyyspäiväjuhlat perutaan, mistä tiedämme ketkä kuuluvat parempaan väkeen?

Ikämies ilman maskia käsidesinkin sivuuttaen – älä tule ruokakauppaan!

Sippolan kirkko on kaikkein arvokkain sekä pyhin paikka, jossa olen tällä maallisella taipaleella käynyt "keikalla". Jo sisään tullessa tuntee, että on lähellä taivasta ja Jumalaa. Ko. kirkosta ei saa tehdä mitään halpaa monitoimihallia. Ne tehdään muualle. Tätä toivoo sekä vaatii ex-rahtari.

Asioin Prismassa. Noin puolella oli maskit/visiirit. Siis asiakkailla. Tosi surullista, että on joukossa välinpitämättömiä ja osin myös itsekkäitä ihmisiä. Tämä pandemia ei hellitä, jos ei tehdä suojausta yhdessä. Ja ne turvavälit ym. Jos on varaa ostaa ruokaa kärrillinen ja kaljat päälle, kait yhteen kestomaskiin raha riittää.

Miksi taksikuskit eivät kaikki pidä maskia? Edesvastuutonta kuljettaa sairaita Kela-kyydeillä. Kuski kysyy, tarvitseeko käyttää. No todellakin tarvitsee. Eräs kuski halusi ottaa maskin pois, kun lasit huurtuu. Voivoi tätä välinpitämättömyyttä.

Vai aikoo KSS taas nostaa sähkönsiirto (=riisto) hintoja! Ahneudella ei mitään rajaa!

Kylläpä on kauniit jouluvalot Elimäen kirkkopuistossa. Kiitos heille, jotka mahdollistivat kauneuden.

Minusta koirat sopivat hienosti Kymijoen poluille ja pitkoksille, jotka eivät muuten ole Korialla, sitähän sopii mennä kaupungille kävelemään, niin ei tarvitse katella koiria.

Hei, venäläiset rahtarit ei levitä koronaa, ovat fiksua väkeä. Kuormien vaihto rajalla käytännössä mahdoton tehtävä.

T. Voditel Peku

Vai on tehty Kymsotessa saatavuusselvitys ym. Miten autoton omainen pääsee esim. Jaalan Pökölästä katsomaan läheistään Mäkikylän palvelukeskukseen. Matkaa ainakin 50 km, eikä kulkuyhteydetkään toimi! Se siitä saatavuudesta! Kymsoten ja kaupungin päätöksissä ei minkäänlaista tasapuolisuutta saati sitten eettisyyttä!

Helsingin pormestari oli oikeissa töissä silloin, kun ministeri Kiuru selitti sadalle ihmiselle, että pitäisi tehdä oikeita töitä. Olisiko Helsingin pitänyt perua toimenpiteensä, että Kiuru olisi sillä aikaa ehtinyt vahvasti suositella niiden tekemistä. Kysyn vaan, kuka niitä pelejä oikein pelailee.

Jokainen, joka puhuu vahvasta tahtotilasta, velvoittavasta suosituksesta tai erityisen huomion kiinnittämisestä, on ansainnut henkilökohtaisen huijarisyndroomansa. Noissa sanoissa kun ei ole mitään konkreettista sisällään. Varokaa siis vaalikarja: älkää syökö keltaista lunta!

Kymsote, oikeinko odotatte, että korona räjähtää käsiin ja sen jälkeen koko Kymenlaakso kiinni ja itsekin organisaationa katastrofissa, kyllä on jääkiekko ja muut tapahtumat tärkeitä, äly hoi, älä jätä.