Napakat: Voisiko joku alkaa hoidella mummobussia, jolla saataisiin mummot Korialta uimahalliin jonnekin?

Voisiko joku alkaa hoidella mummobussia, jolla saataisiin mummot Korialta uimahalliin jonnekin? Vaikka kaupunki tai joku muu, jolla olisi joutilasta rahhaa... Ihan omaa terveyttään ne mummelit hoitavat.

Wersowoodin lakkorikkurit ajattelevat vain omaa napaansa eivätkä etulinjan ay-herrojen vaikutusvaltaa.

Joillakin on hirveä tarve lomauttaa tai erottaa Toikka, vaikka on ainoita ihmisiä, joka oikeasti osaa ja pystyy pelastamaan Kouvolan. Säästöt vaan ei miellytä joitakin. Hyvä Toikka!

Nykyaikaiseen uimahalliin mahdutaan, kun tulee 50 metrin allas ja 25 metrin hyppyallas. Ratamäärät ratkaisevat, ja 50-metrinen 8-ratainen on 16 kappaletta 25 metrin rataa.

Kouvola haluaa hyötyä Kymiringistä tekemättä mitään (bisnes, kaupunki) Iitin siivellä?

Muistakaa ne valtuutetut, jotka eivät vastanneet kyselyyn, seuraavissa vaaleissa.

Olipa osuva kirjoitus nykypäivän työpaikkakiusaamisesta, Risto Parviainen. Samaa olen havainnut omalla työpaikallani. Vahvuudet sekä ryhmähenki esiin!

Olishan se ollut mukava lukea nimellä valtuutettujen kommentteja Kouvolan takoustilanteesta eikä nimettömänä

Hyvä paperimiehet, teitte sen mitä heikot poliitikot ja yhtiön johto ei osannut. Yhdeksän akselin puutavara- ja hakerekat ovat poissa, Valtakadulta ja Ekholmintieltä vanhuksia pelottelemasta. Samoin valtava tärinä.

Kiitos Valkealan terveysaseman ystävälliselle henkilöstölle. Erityiskiitos lääkäri Kannistolle ihmisläheisestä ja lämminsydämisestä työskentelystä.

Ei Paimenportti mitään "nättiä" kaipaa, hyväkuntoisilta jää huomaamatta iso ongelma: junan alimman askelman ja laiturin suuri väli. Jos siitä selviää, ei polku haittaa lainkaan.

Kimolan kanavassa on otettava käyttöön sama lämmityssysteemi kuin Saimaan kanavassakin. Ne molemmat veneilijät voivat seilata siinä myös talvella.

Tasankotiellä on liikennemerkki tietyö ja nopeusrajoitus 30. Missä tuo nopeusrajoitus muuttuu 50 km/h? Tietääkö edes Kouvolan tekninen toimiala / kadunrakennus?

Abit ilman yo-kirjoitusvalmennusta ja lapset kesällä ilman päiväkotia. Nyt valitetaan, kun lomautusvaikutukset alkavat konkretisoitua. Aiemmin huudettiin, että kyllä kaupungin työntekijöistä pitää saada säästöä.

Leikatkaa koulutuksista, liikunnasta ja lapsiperheiden palveluista yleensäkin, niin ajatte ihmiset pois Kouvolasta.

En paljoa ymmärrä koriksesta. Kuten sitä, että kotijoukkue latasi 25 pinnaa ja vierasjoukkue vain 11 pojoa? Siis pinnaa ja pojoa. Mikä ero joukkueiden tekemillä koreilla oikein on?

Hannu Hurri ainoa rohkea Kymenlaaksossa, joka uskaltaa kirjoittaa nimellään jopa, missä mallissa kumarteleva kansankirkkomme on.

Lämmin kiitos Hannu Hurrille hyvästä kirjoituksesta tiistain lehdessä. Samaa minäkin ihmettelen.

Sorretuille työläisille 1500 euron bruttopalkka joutenolosta! Paperitehtaat toimivat noin viiden prosentin katteella, että se niistä suurista voitoista. Politiikka vie järjestä voiton.

Iso juttu, jos paperilainen saa vain 39,80 euroa päivässä lakon aikana. Pieneläkeläisellä jää vieläkin pienemmäksi. Sillä on rämmittävä. Ja se on jatkuvaa. Vähäisellä koulutuksella paperilaisilla on tosi hyvät palkat. Mutta lisää on saatava. Muutamaksi päiväksi vyöt tiukalle, kyllä se siitä.

Miksi lasten päivähoitoa sanotaan jatkuvasti varhaiskasvatukseksi? Eikö lasten kasvatus enää olekaan vanhempien vastuu ja tehtävä?

Anjalankosken Säästöpankkisäätiö tukee sopeuttamisrahaa nauttivan ex-kansanedustajamme 60-vuotisjuhlia! Onkohan ihan oikea tukikohde?

Että oikein rikosilmoitus, jos raahaa niskuroivaa kakaraa henkseleistä. Siitäkö se lapsi särkyy. Eihän niitä kurittomia kullannuppuja voi kohta sormellaankaan koskea.

Minä olisin kyllä valmis tulemaan paperitehtaalle töihin eikä haittaisi kiky-tunnit noilla palkoilla.