Napakat: Nyt ei ole oikea aika höllätä Kymenlaaksossa. Epidemian huippua vasta odotetaan. Sen arvioidaan tulevan touko- ja kesäkuun aikana.

Monet Euroopan maat kielsivät vielä viime vuoden lopulla kasvoja peittävät huivit. Nyt on sitten täyskäännös, että kaikkien pitää peittää kasvot.

Piilo?

Testausmääriä tulee lisätä radikaalisti. Nyt sairaanhoitopiirit kilpailevat, kuka testaa vähiten, että tilastot näyttävät hyvältä.

Mitä tarkoittaa Kouvolan taiteilijaseuran nimi Kouta, entäpä kansanmusiikkitapahtuman nimi Lempo?

Minusta ne turvaväleistä meuhkaavat voisivat tilata kotiin ne ostoksensa. Eivätkä pelkoaan purkaisi toisiin.

Älä syötä fasaaneja Sarkolassa. Viljaa kaadetaan pihoille, niin että rotat kiittää. Yöllä rottia juoksentelee samalla tavalla kuin kaatopaikalla. Voisikohan terveystarkastaja paneutua asiaan?

Miksi aikuiset ihmiset hankkivat koiran, kun oman pinnan pituus on noin senttimetri.

Mikähän se mahtaa olla hallituksen linja? Uusimaa vapautettiin, mutta kiristyksiä suunnitellaan. Olisiko se huippu mennyt jo, kun sairaalahoitoa tarvitsevat vähenevät. Vapautuksia lisää, että saadaan laumasuoja.

Ruokakauppojen kassahenkilöstölle toive. Hidastakaa kassojen jonoja niin, että edellinen ehtii pakkaamaan ostoksensa. Kiitos.

Olisiko jo nähty, että sijoitusyhtiöt eivät kykene hoivakotitoimintaa pyörittämään? Vanhukset ovat olleet nälässä ja sotkussa, nyt korona kaataa kuin heinää.

Miksi torikauppa on sallittu, kun toisaalta kielletään kaikki lähikontaktit ammattihenkilöiden tekemänä.

Eikö presidentillä ole sanottavaa Lindbergin konsultoinnista yhden tarjoajan eduksi? Räikeä korruptio ja pyöröovikuvio. Haisee pahasti!

Joule

Hallitus ei rajoja avannut, vaan perustuslakia haluamallaan tavalla tulkinneet lakimiehet.

Pääministeri osaa kohtuullisen hyvin peitellä ylimielisyytensä ja itsekkyytensä sanomisissaan ja tekemisissään. Mahdollinen valtiomiesmäisyys hyvinkin kaukana tulevaisuudessa. Nykyisillä eväillä tavoittamaton.

Miksi aina leikataan mökkiteiltä ojanreunan ihanat kukat juuri, kun kukkivat tai niitä vielä käyttäisivät hyödykseen nämä pörriäiset! Moni laji on jo hävinnyt! Kuka leikkuun käskee?

Voi sitä valheen määrää, millä etenkin STM on vakuuttanut kansalle, ettei maskeista ole mitään hyötyä tavalliselle ihmiselle.

Nyt ei ole oikea aika höllätä Kymenlaaksossa. Epidemian huippua vasta odotetaan. Sen arvioidaan tulevan touko- ja kesäkuun aikana.

Vaikka Tanska purkaa jotain rajoituksia, ei sitä voi tehdä vielä Suomessa. Olemme viikkoja jäljessä. Epidemian huippu on vasta tulossa. Emme ole nähneet pahinta vielä.

Maksukortilla maksava varaton joutuu myös odottelemaan päiviä, kunnes ostot näkyvät tilillä. Miksi ei heti? Esimerkiksi apteekit, tavaratalot ynnä muut. Pieneläkeläinen jäi jumiin kaupan kassalle. Ostokset jäi. Joko lääkkeet tai ruoka, valitse siitä? Kaikilla ei ole varaa valintoihin. Häpeä on varattomalla suuri.

Kaupungin pomot etätöissä kotona? Kaikilla oma huone työpaikalla ja ovessa lukko. Kumpi on turvallisempi paikka? Siivoojat, hoitajat ynnä muut tekevät kuitenkin työnsä normaalisti jatkuvassa tartuntavaarassa! Ja millä palkalla?

Luetuimmat