Napakat: Tokmannin pyörätie, täysin turha rahan tuhlausta. Paikkaan johtaa jo kaksi rauhallista tietä, joten tieasiat on kunnossa.

Pääministeri piti häänsä virka-asunnossaan. Voi kamalaa! Totta puhuen: idioottimainen Sanna Marinin nälviminen kääntyy itseään vastaan.

Tiedoksi vihreät: Suomi ei teitä tarvitse.

Tuskin Marinin 40 hengen hääkestitys maltaita maksoi. Onhan sentään presidentin jälkeen seuraava. Kateellisuutta.

Kuntaliitoksen myötä Kouvolan huono maine siirtyi pilaamaan myös Valkealan ja Jaalan nimen. Kaupungin nimen vaihto voisi auttaa maineen korjauksessa.

Löytyykö Kouvolasta sellaista parturia, joka ei höpötä ja utele asiakkaan asioita.

Helmi

Kaupunginvaltuuston koko? Kysykääpä maksajilta. Vai, vastaammeko sitten vaaleissa?

Spectator

Nyt alkaa riittää moporalli 24/7. Se enää ole nuorten viatonta mopoilua, vaan täysin tahallista häiriköintiä. Harva mopo on edes laillisessa kunnossa.

Kaupunki mainosti tuhansilla euroilla teennäistä keskiaikaistapahtumaa. Missä viipyy perinteisen ja Kouvolaan läheisesti liittyvän Kymijokipäivän (8.8) mainonta?

Eikö liikennesäännöt koske enää pyöräilijöitä, kun aikuiset ajavat pitkin jalkakäytäviä ja vasten liikennettä ajoradalla? Lapset ajavat rinnakkain ja kiemurrellen pitkin tietä. Kun ei sattuisi mitään vakavaa.

Jos opettajat on ihan välttämättä lomautettava, aika ei tällä hetkellä ole oikea.

JK

Kimolan kanava tullee Päijänteen ja Heinolan veneilijöille olemaan pelkkä kertakäyttökokemus. Ketä kiinnostaa Pyhäjärvi tai Voikkaa uudestaan? Visit Kouvolakin elää pelkissä utopioissa, kuten monet muutkin.

Eipä maksaisi paljon, kun Kimolan kanavan sululle asennettaisiin laskuri ylös- ja alaspäin kulkeville paateille. Kai tämä pitäisi mahtua lähes 21 Me:n kokonaiskustannuksiin ?

Kvl Asunnot oy lähetti kirjeen hyvissä ajoin, että muovinkeräykset alkavat 1.7. Eipä ole näkynyt muovinkeräysastioita! Eli aprillia!

Koplan ulkokenttä vuotaa! terv. kausikorttilainen.

Demarit ja vihreät yhdessä ovat Suomen kansan hyvinvoinnin ja talouden tuhopartio!

Eikö vierastyövoiman käytöllä ole minkäänlaista vaikutusta Suomen nuorison työllistymiseen ?

Toivottavasti nyt edes joku edes jotain kadehtisi, kun sitä kadehtimista joka päivä niin kovasti Napakoissa toivotaan.

Rikkaiden rantatonttien omistajien maan arvo nousi, kun vähävaraiset rakensivat heille yhteyden Päijänteeseen. Nyt johtava kepupoliitikko on jo panemassa rahoiksi vaatimalla lehdessä rantojen myyntiä. Merkit ovat selvät: nyt kiinteistöveroon kunnon korotus.

Tokmannin pyörätie, täysin turha rahan tuhlausta. Paikkaan johtaa jo kaksi rauhallista tietä, joten tieasiat on kunnossa.

Jokohan voitaisi ilmastokeskustelussa siirtyä ideologioista ongelmiin. Se ei ole suomalaisten autoilu vaan ylikansoittuminen ja sademetsien hävitys.

Maskipakko Uudellemaalle.

Voi hyvät ihmiset! Kun olette konsertissa, olkaa hiljaa, kun esiintyjät ovat lavalla laulamassa! Tirvan lavan mahtavan konsertin pilasivat ne kaksi sieltä takaosasta, jotka puhuivat koko ajan! Me olimme maksaneet lipun ja olisimme halunneet nauttia upeasta musiikista!

Ketkä maksavat Sanna Marinin Kesärannassa asumisen? Maksaako Marin ihan vuokraa siellä asumisestaan, kun kotonaan häät piti?

Lämmin kiitos Ehtookartanon os 2:n väelle sisaremme hoidosta vielä viimeisilläkin hetkillä. Sisarukset.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut