Napakat: Kouvola-nimistä venettä on soudettu lepikkoon jo 8–10 vuotta

Vuokra on maksettava ajallaan, mutta jääkaappi kun lakkaa toimimarta, niin kaksi viikkoa odotusta.

Konsultti Eero Laesterän selvityksestä puuttui kaikkein oleellisin eli sosiaali- ja terveyspuoli. Se on alue, joka vie kunnan konkurssiin. Ei koulu eikä hallinto. Valta siinä annettiin Kotkaan.

Ilokseni olen bongannut Mielipide--sivuilta kauniita kirjoituksia. 8.9 Kalevi Riikosen teksti rakkautta "elävästä elämästä". Ja nyt 11.9. Hannu Hurrin rakkaus aiheinen hyvä juttu, joka aukeaa, kun sivistyssanojen yli pomppien pysyy juonessa kiinni.

Voisiko Kouvolan kaupunki näyttää sanomien palstoilla nykyisen organisaation ylhäältä alas? Montako porrasta on ja paljonko väkeä?

MyPan johto- ja yhteistyöhenkilöt: Nyt pitäisi tehdä nopeita liikkeitä, jottei nuori kehityskykyinen joukkue tipahda sarjaa alemmas! Kannattaisiko neuvotella farmijengi HIFK:n kanssa?

"Musaterroristeja" riittää muidenkin harmiksi. Ilmeisesti ymmärryskyky lähes olematon.

Oliko pride lippu oikein salossa? Mitä laki sanoo epämääräisistä tekeleistä lipputangossa? Isänmaan pilkkaa mielestäni, ei sinne saa nostaa vanhoja kalsareitakaan..

Nykyään hypätään suhteesta toiseen. Salarakkaita maalaiskylät pullollaan. Niitä kuskataan pitkin metsäteitä näreikön kätköihin.-– Amppari Mylsän suunnalta

Ovatko Kouvolan kaupungintalon neuvotteluhuoneet lukittu? Siltä tuntuu, koska kaupungin ylin johto ja ylimmät luottamushenkilöt käyvät keskustelujaan lehtien palstoilla.

Kouvolassa ei tarvita kallispalkkaista suurta hallintoa, kun 70 prosenttia henkilöstöstä ja rahoista siirtyi vuoden alussa Kymsoteen. Herätys päättäjät.

Katsopas vaan, Posti ei enää luota Postiin paketti-ilmoitusten toimittamisessa! Hah hah hah...

Kela, verotoimisto, posti? Eikö valtionyhtiöitä? Asiakaspalvelijat kyllä samaa luokkaa. Voi huh. Ei ihme, jos potkut tulee!

Onkohan tuo jäähallien sulkeminen ja toiminnan keskittäminen uuteen "ratamoon" järkevää ja taloudellista? No, autoilla pääsee ja ehkä Kookoolta joku iltavuorokin liikenee maalaisille.

Voi vegaanisafka. Mistä lennätetäänkään paprikat, avokadot, maapähkinät ym! Entä juomat, mantelimaito (Manteli on vesijuoppo.) ym. juomiset. Guardian kertoi "jäljistä". Hienoa olla vegaani.

Toivottavasti Kouvolan päättäjät vihdoinkin tajuavat tehdä päätöksiä tulevaisuutta ajatellen. 1980-luvun toimintamallit eivät enää toimi.

Mikä on se magneetti, joka vetäisi uusia asukkaita Kouvolan keskustaan?

Kouvola-nimistä venettä on soudettu lepikkoon jo 8–10 vuotta. Eiköhän päättäjät, jotka sen aikaa ovat remmissä olleet, jouda jo sivuun. Kyvyt(tömyys) on jo näytetty. Uusia naamoja tilalle.

Päiväkoti ja ala-aste ovat ehdottomasti myyntivaltteja, mutta ahdasmieliset ihmiset eivät ole, tulisi varmaan napinaa muistakin asioista!

Kiitos, Hannu Hurri. Asia –rakkaus – on ymmärrettävä juuri noin. Jumalan rakkaus ympäröi meitä jokaista! - SS